Paul Project prináša emotívnu novinku „Raz som Ti vravel“.

Žijeme v dobe, keď sa ľudia medzi sebou veľakrát zbytočne hádajú. Nezmyselne sa hnevajú pre hlúposti a neuvedomujú si, že sú tu iba na chvíľu. Nikto z nás nevie, kedy sa skončí tá „jeho púť“. Práve vtedy, keď sa niečo také stane, si odrazu uvedomíme, že by sme tu toho človeka ešte chceli mať. Ešte mu toho toľko povedať, či s ním zažiť množstvo vecí, no už sa to nedá… „tým, ktorým sme toho ešte tak veľa chceli, no nestihli povedať“

Paul Project má za sebou viacero úspešných singlov či spoluprác. Po úspechoch piesní ako „Ak to musí byť“, „Radosť“, či „Anjel“, v spolupráci so Suverenom, ponúkol Paul Project začiatkom septembra singel „U Want It All“, kde si na hosťovanie pozval mladú, veľmi talentovanú speváčku Kami.

V týchto dňoch prichádza Paul Project s novinkou „Raz som Ti vravel“ ktorá je nabitá emóciami, a je spievaná v slovenčine. 

foto-02

„Budú to dva, tri roky, keď som napísal túto pieseň, ktorá mala alternatívu dvoch textov. Nejako som s nimi ale nebol stotožnený. Zhodou okolností som pár mesiacov späť, hľadal a skúšal nejaké nové texty, od iných textárov. Pieseň som poslal môjmu známemu, Kamilovi, ktorému sa hudba hneď zapáčila. Napísal mi, že je veľmi emotívna, a či môže spraviť smutnejší text. Nechal som to čisto na ňom. Tá emócia, ktorú do toho dal, mi po prečítaní navodila zimomriavky. Pieseň hovorí príbeh, ktorý sa stal, či stane každému z nás. Taký je život…“

Týmito slovami predstavil nový singel Pavol Petrik, ktorý po dlhšej dobe opäť ponúka „sólo“ tvorbu. Vzhľadom na viacero projektov, či interpretov, ktorým sa venuje, odkladal istý čas svoj Paul Project bokom. To, čo tak dlho odkladal, však došlo do štádia, kedy mu jeho vnútorné „ja“ dalo jasný signál, že nastal čas. Aj piesňou „Raz som Ti vravel“ tak chce Paul Projekt nadviazať na pesničky spievané v slovenčine a ním.

https://www.youtube.com/watch?v=v-n-BLj2Xic

V týchto dňoch prichádza hudobná novinka nielen k poslucháčom. K piesni, Raz som Ti vravel, existuje aj videoklip. Natočil ho Laco Rychtárik, ktorý ma za sebou niekoľko úspešných klipov.

„Aj vďaka Lacovi, ktorý mi už točil klip s Kami – U Want It All, vznikla aj táto spolupráca. Je to veľmi talentovaný chalan, ktorý ma štýl, vkus a vie vhodne zvoliť miesto a emóciu. Povedali sme si, ako ho chceme mať, že by som sa v klipe mal ako rozprávač príbehu objaviť iba ja. Točili sme ho v Košiciach, s minimálnym štábom a točili sme ho úplne podľa seba. S výsledkom som veľmi spokojný. Aj s tým, ako sa podarilo Lacovi dostať zo mňa to, čo v tom videu má byť. Je to veľmi silný song, s veľmi silným posolstvom a verím, že sa bude páčiť.“ povedal o novom klipe Pavol Petrik.  

foto-03

Pieseň „Raz som Ti vravel“ prichádza v období, keď si všetci spomíname na svojich blízkych, ktorí tu už s nami nie sú. Môže tak byť nielen akousi spomienkou. To však nie je jej hlavným dôvodom. Pieseň je o nás, o ľuďoch, ktorí sa k sebe často zle správame. Uvedomíme si to väčšinou až vtedy, keď už nemôžeme konkrétnej osobe povedať to, čo by sme chceli.

Zdroj: AIR PRODUCTION