Paul Project v novom videoklipe síce účinkuje, ale…

Po niekoľkých mesiach prichadza Paul Project s novinkou s názvom U want it all. Na hosťovanie si pozval speváčku Kami, ktorú môžete poznať z coververzie piesni Can´t stop the felling od Justina Timbarlake.

a020_c006_0829nx_001-00_00_26_1

Videoklip sa natáčal v priestoroch schátralej tehelne v blízkosti Košíc. Režisersku taktovku prebral Laco Rychtarik, ktorý má za sebou niekoľko úspešných klipov /Lina Mayer, Gladiátor, Noc a Deň, IMT Smile…/. “Je to pre mňa opäť niečo nové” hovorí Pavol. “V klipe síce účinkujem, ale po prvýkrát nie ako spevák, ale ako herec, ak sa to dá takto nazvať” pousmeje sa.

“ Pieseň U want it all som mal v hlave niekoľko rokov, čakal som na správnu chvíľu. Po tom ako som začal spolupracovať s Kami som celý song nanovo vyprodukoval a ušil ho na ženský vokál.. Kami svoju prácu zvládla bravúrne, preto, nebol dôvod jej to kaziť mojim spevom” dodáva s úsmevom Pavol.

a020_c006_0829nx_001-00_01_13_

Paul Project sa okrem produkovaniu vlastnej tvorby, venuje aj produkciam iných interprétov, tvorí hudbu do spotov, a reklám. “Nechcem byť škatulkovaný iba ako interprét, baví ma hudba ako celok, rád tvorím aj íne hudobné štylý, produkujem piesne pre iných intepretov, iné hlasy, je to hrá emocií a tým moja práca nieje nikdy stereotypná” dodáva Pavol

Či táto spolupráca prinesie aj ďalsie spoločne piesne, sa necháme prekvapiť.

https://www.youtube.com/watch?v=z1daFW4HVBA

Zdroj: Air Production