Paul Project – Milióny tónov…

Celý náš život je o hudbe. Vstávame s ňou, zaspávame, robí nám náladu, pomáha v rôznych chvíľach, situáciách, pri práci, či oddychu. Milióny tónov, piesní, nám ponúkajú rôzni interpreti a my ich počúvame deň čo deň. Niekedy si to ani neuvedomujeme. Hudba je pre každého z nás. Je v každom z nás. Sprevádza nás po celý náš život. 

…aj týmito slovami by sa dal charakterizovať nový singel „Milióny tónov“, ktorý v týchto dňoch ponúka poslucháčom, Paul Project. 

„Ide o slovenskú pesničku, ktorú otextoval Kamil, nie Peteraj, ale Kobak. Krstné meno Kamil asi predurčuje textárov k tomu, že robia svoju prácu kvalitne, nadčasovo, a svojimi textami oslovia ľudí. Pesnička vznikala tak, že som Kamilovi poslal určitú spevácku linku a on do nej napasoval skvelý text, s ktorým som sa okamžite stotožnil. Samotná produkcia piesne mi následne šla veľmi hladko a už o pár dní sme mali prvý nástrel finálnej skladby.“ 

https://www.youtube.com/watch?v=ZLrzb7tL_TY&feature=youtu.be

Po úspechoch singlov Ak to musí byť, Radosť, či Anjel, v spolupráci so Suverenom, úspešnej skladbe U Want It All, so speváčkou Kami, emóciami nabitou skladbou Raz som Ti vravel, či spoluprácou s Ferkovcami, na ich prvom singli „Olejlo“, prichádza Paul Project s vlastnou, pohodovou novinkou, Milióny tónov… Tá vám ostane v ušiach už po jej prvom vypočutí.

Zdroj: Kamil, AIR PRODUCTION