Paul Project pokračuje s Beams of Love v pozitívnom duchu.

Paul Project vstupoval v roku 2010 na hudobnú scénu s víziou vytvoriť zoskupenie, v ktorom by sa mohli realizovať mladí a talentovaní umelci. Pavol Petrik ostal svojej filozofii verný aj pri novom singli Beams of Love a na odporúčanie Mareka Vozára spolupracoval s producentom Petrom Gregorym.

„Už na začiatku som povedal, že Paul Project nie je iba o mne, ale priestor chcem dať aj ostatným kreatívnym ľuďom. P. Gregory prišiel naozaj s veľmi dobrým nápadom, preto sme si povedali, že to skúsime. Na našej spolupráci ma inšpirovalo, že som si mohol vyskúšať nový zvuk a zároveň vidím v tomto songu hitový potenciál, ktorý verím, že zúročíme,“ uviedol Pavol Petrik.

Na finálnej podobe skladby sa pracovalo pol roka. Pri hľadaní definitívnej verzie sa P. Petrik rozhodol zmeniť pôvodný text, preto oslovil brata Romana a ten napísal opäť skladbu s pozitívnym posolstvom. Po singli Radosť ponúka Paul Project ďalšiu pieseň, kde hlavná úloha patrí nádeji a láske. „Text sa možno niekomu bude zdať abstraktnejší, ale v angličtine znie veľmi dobre. Slová budú určite každému evokovať lásku, lebo pointa je založená na tom, že ak je človek zamilovaný, láska sú lúče prinášajúce svetlo do života. Napriek tomu nejde o klasickú baladu, naopak skladba má svoju dynamiku, energiu a gradáciu,“ dodal P. Petrik.

Aktuálna pohoda sa v prípade P. Petrika podpisuje pod jeho mimoriadne inšpiratívne obdobie, vďaka čomu má pripravených viacero ďalších noviniek. „Pred pár dňami vyšiel remix k skladbe Radosť, dokončujeme pieseň v spolupráci s Andym Ďuricom a v máji pustím vonku nový singel s bláznivým letným klipom,“ prezradil P. Petrik.

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.
Foto: Dominique Dulovičová