Paul Project: Inšpirácia u najlepších!

Novú značku na slovenskom hudobnom trhu Paul Project uviedol Pavol Petrik prvýkrát v roku 2010 a odvtedy ponúkol už niekoľko úspešných singlov, pričom aktuálne sa darí novinke Let The Sun Come Down, ku ktorej v najbližších dňoch predstaví videoklip.

Okrem toho, že nahráva ďalšie svoje skladby, ako manažér spolupracuje s Rytmusom, Tinou, či Tomim Popovičom.

Za bleskovým štartom Paul Projectu treba hľadať tandem, ktorý P. Petrik vytvoril s rešpektovaným producentom Vladom „Randym“ Gnepom. Spoločné názory na hudbu ich spojili natoľko, že sa rozhodli založiť vydavateľstvo s ambíciou venovať sa na profesionálnej úrovni i ďalším projektom. „Randy ma napočúvané množstvo zahraničnej hudby, kde pri aranžovaní skladieb berie inšpiráciu a keďže je detailista, dáva mojim songom ten najlepší zvuk,“ zdôraznil P. Petrik.

Popri speváckej kariére a vydavateľskej činnosti rozbieha vlastnú agentúru. Vo svojom portfóliu má aj produkciu videoklipov, kde už viackrát zveril režisérsku taktovku Michalovi „Kunesovi“ Kováčovi. Podpis obidvoch je tiež pod najnovším videom Rytmusa k skladbe AKM. „Patrik je úplný  profík vo všetkom, čo robí. Pri natáčaní klipu mal premakaný každý detail. Už len to, že si ma vybral na spoluprácu je pre mňa pocta. S našou spoluprácou bol nadmieru spokojný, takže určite budeme pokračovať naďalej,“  dodal P. Petrik.

Za rovnako inšpiratívnu považuje spoluprácu aj s Tomim Popovičom. „V jeho prístupe cítiť, že dlho žil v Amerike,“ poznamenáva mladý hudobník. Ako tínedžer hrával basketbal napr. s Tinou. Ich umelecké cesty sa po rokoch spojili pri klipe Si sám a vylúčené nie je ani spojenie pri niektorých z ďalších speváčkiných piesní. „Tine sme ponúkli nejaké skladby a pár z nich ju oslovilo. Možno z niektorých bude nový hit, ale to až asi keď sa stane maminou “ usmial sa P. Petrik.

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.