Oslavy 350. vydania Group Therapy tria Above & Beyond sa budú konať 11. októbra v pražskej O2 aréne.

V piatok 11. októbra privezú Jono, Tony a Paavo to najlepšie z ich vydavateľstiev Anjunabeats a Anjunadeep do hlavného mesta Českej republiky.

Oslavy míľnika show Above & Beyond, Group Therapy, pravidelne priťahujú fanúšikov z viac ako 50 krajín sveta a stali sa tak zážitkom, ktorý by aspoň raz za život mal absolvovať každý fanúšik tanečnej hudby. Zážitok, ktorý sľubuje nezabudnuteľnú noc pre komunitu, zjednotenú pod strechou jednej z najmodernejších hál v Európe – pražskej O2 aréne.

Sledujte v oficiálnom trailere stuhy Group Therapy, ako si vejú popri rieke Vltava a prechádzajú ikonickými pražskými pamätihodnosťami:

Pre viac informácií o Group Therapy 350, navštívte ABGT350.live. Lístky pôjdu do predaja v pondelok 11. marca o 11:00.

Po prvý raz budú na halovej show Group Therapy k dispozícii VIP vstupenky a Golden tickety poskytujúce komfortnejší zážitok. 

Above & Beyond odpálili rok 2019 vo veľkom štýle nomináciou na ich druhú Grammy, vydaním singlu v spolupráci s Arminom Van Buurenom a oznámením EP k ich albumu „Common Ground“, ktorý debutoval na tretej priečke v rebríčku Billboard Official Album Chart za rok 2018. Trailer predstavuje nový track nazvaný „There’s Only You“, ktorý pripravili s dlhoročnou priateľkou Zoë Johntson. Jeho vydanie je naplánované na 29. marec vo vydavateľstve Anjunabeats.

Zdroj: United music