ABGT350 je oficiálne vypredaná!

Exkluzívny víkend plný tanečnej hudby zabezpečí v októbri United Music! V piatok 11. októbra bude v pražskej O2 aréne hostiť legendárne trio Above & Beyond výročnú show Group Therapy 350.

Ďalšiu ohromnú edíciu Transmission festivalu, ktorý je vždy zárukou unikátneho audiovizuálneho zážitku špičkovej svetovej úrovne, zažijú fanúšikovia v sobotu 12. októbra. Aby toho nebolo málo, na nedeľu 13. októbra je pripravená oficiálna afterparty po ABGT350 – Anjunadeep Open Air v magických priestoroch historickej pamiatky Křižíkova fontána.

Show Above & Beyond: Group Therapy 350, ktorá sa bude konať na jeseň v pražskej O2 aréne, je oficiálne vypredaná. Všetky dostupné lístky zmizli v rekordnom čase. Prinášame však svetielko nádeje pre oneskorencov, pretože je možné, že sa v septembri uvoľnia vstupenky od členov O2 klubového poschodia. Ak sa vám vstupenka neušla, pridajte sa na tzv. „waiting list“, ktorý nájdete po kliknutí na tento odkaz.

Transmission festival hlási tiež rekordný predaj. Goldfingers VIP vstupenky a Golden tickety sa vypredali za prvé dni. V predaji nateraz zostáva približne 3 500 regular vstupeniek. Prvé prírastky do line-upu sú už potvrdené a v nasledujúcom období budú aj zverejnené na sociálnych sieťach Transmission festivalu.

NEKUPUJTE VSTUPENKY OD NEOFICIÁLNYCH PREDAJCOV A KUPUJTE PRIAMO TU.

Odporúčame ku svojej vstupenke zakúpiť aj locker (šatňovú skrinku), ktorú nájdete tu.
Pre aktuálne novinky sledujte United Music na Facebooku, Instagrame a www.unitedmusic.cz.

Zdroj: United music