Open Air Festival Svojšice 2014.

V pátek a sobotu 20.6. a 21.6. se opět rozduní areál Svojšice u Pardubic, který bude hostit již 14.ročník stejnojmenného festivalu. Poprvé v historii festivalu se mohou návštěvníci těšit na dvoudenní program plný hudby, workshopy, semináře, sportovní aktivity a spoustu dalších vychytávek, které zaručeně ocení!

Festival Svojšice se opět hlásí o slovo a letošní 14. ročník bude pro tento festival opravdu zlomovým!

Pořádající agentura DC promo si pro návštěvníky připravila hned čtyři hudební scény napříč žánry, na kterých se představí světová djská a producentská špička, kterou budou supportovat domácí zástupci z řad předních českých umělců a talentů nastupující generace.

Klasické techno se objeví tradičně na hlavním pódiu festivalu. Návštěvníci zajisté ocení i návrat Drum & Bassu na Svojšice, vůbec poprvé se na festivalu představí styly Hard Techno, Hard Style, Hardcore a na své si přijdou i příznivci Housu a Dubstepu. Kromě známých jmen ze zahraničí a České republiky dá DC promo tentokrát i prostor mladým a ambiciozním talentům, kteří rozhodně stojí za povšimnutí.

Kromě bohatého hudebního programu jsou pro hudební nadšence připraveny i velmi zajímavé workshopy a dj semináře, díky kterým tak budou moci účastníci proniknout společně s odborníky a profesionály do této problematiky.

Pokud dáváte přednost sportu, bude pro vás připravena spousta sportovních aktivit a možnost koupání, které v teplých letních dnech zajisté oceníte.

Pro labužníky bude připraven i bohatý catering, v rámci kterého budete mít možnost ochutnat delikatesy mezinárodních kuchyní.

Synonymem festivalu je i levná kalba po celý víkend, tudíž se můžete těšit na velmi příjemné ceny na barech, díky kterým si předposlední červnový víkend užijete jak se sluší a patří.

V nesposlední řadě bude na místě vybudováno nové stanové městečko a prostor pro camping, který bude sloužit k většímu komfortu návštěvníků a zajištěna bude samozřejmě i kyvadlová doprava z Pardubic.

Speciální cena vstupenky pro mladé clubbery od 17 do 21 let za 99,-Kč/den!

V rámci podpory clubbingu mladých lidí a studentů se pořádající agentura rozhodla zvýhodnit cenu vstupného pro tuto věkovou kategorii  a stanovila jej na velmi přijemných 99,-Kč za den!

Pro kompletní informace sledujte oficiální web festivalu www.svojsice.cz a  facebookovskou fan page www.facebook.com/svojsice

Open Air Festival Svojšice 2014
Pátek 20.6. & Sobota 21.6.2014, Areál  Svojšice u Pardubic
4 hudební scény -Techno, DnB, Hardstyle, Hardcore, House, Dubstep, Hardtechno//Worskhopy, camping, dj semináře, koupání, sportovní aktivity, nové stanové městečko, denní program, dva kryté floory, levná kalba po celý víkend, cenové zvýhodnění pro mládež, afterparty, kyvadlová doprava z Pardubic.
www.svojsice.cz
https://cs-cz.facebook.com/svojsice

svojsice_2014_low

Zdroj: Svojšice