Official UKF Slovakia show už 31.5. v Bratislave!

Na 31.5. vám Nudance Music v spolupráci s UKF Music prináša štvrtú oficiálnu UKF show na Slovensku. Tentokrát to bude edícia s dôrazom na dubstep, drum and bass a najmodernejší štýl trap.

Ako je už na akciách UKF zvykom, organizátor na akciu dotiahol jedno z najväčších mien súčasnosti. Štvrté vydanie odprezentuje anglického top producenta, dja a showmana, ktorý si hovorí ZOMBOY.

Tento relatívne mladý producent z Guilfordu má na konte viacero dubstepových, drumstepových a electro bangerov ako Mind Control, Here to stay (feat. Lady Chan), Kick it (feat. Skism), Vancouver beatdown, Organ donor, Dirty Disco, Jam on it, Hoedown, Pump it up, Nuclear, City 2 city a iné.

Zomboy je taktiež skvelý remixér trackov ako Hot right now od DJ Fresh, Sunlight od Modestep, Basscannon od Flux Pavilion či Still gettin it od Foreign Beggars so Skrillexom. Jeho vystúpenia sú poriadne nadupané, používa rôzne šialené prevleky a masky, dáva si crowdsurfing a iné úchýlariny podobne ako Borgore, xKore či Skrillex. Napočúvajte si jeho hudbu na Soundcloude alebo Youtube aby ste boli pripravený na totálnu dubstepovú smršť, aká bola napr. na UKF s Borgore.

Najmodernejší a snáď aj najenergickejší neurofunk dnb príde prezentovať anglický producent JOE FORD, autor jedinečných neurofunkových bangerov ako napr. City 17, Behemoth, Mission, drumstepu Bring the bass, zodpovedný aj za skvelý dubstepový banger Frozen Sound prezentovaný aj cez UKF kanál.

Tento mladík sa na Slovensku predstaví po prvýkrát a že to bude stáť za pozretie, je viac ako jasné. Určite si vypočujte jeho tracky na Soundcloude, do Bratislavy však prinesie mnoho nevydaného materiálu.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/1531231″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Tešíme sa na polnočné vystúpenie skvelého dua GLEB a KOMANDER GROUND, ktorý bližšie slovenským fanúšikom netreba predstavovať. Hodinový underground dubstep odohrá český drtič STIFLER SELECTA z Dubsteblogu, ktorý dostáva veľké množstvo dubplateov od producentov z celého sveta, preto sa môžete tešiť na naozaj fresh a poriadne tanečný wooble materiál. Koncept akcie vhodne doplní výborný nemecký showman a producent WILDCHILD z rádia Dubbase.fm, ktorý je slovenskému publiku dobre známy z prvej UKF show s Borgorom, taktiež z Dubflexu v Subclube a nedávneho Dubflexu XXL s Datsikom. Tešíme sa na tanečný drum and bass belgického dja a promotéra Iwana Vansible aka i1X z Bass09 crew a neurofunkovú smršť oslávenca Fatsounda.

Je na čo sa tešiť. Všetci ste srdečné vítaní!
Facebook link: https://www.facebook.com/events/239546749523457

Začiatok akcie je stanovený na 22.00 hod a vstupenky si môžete zakúpiť od 9 do 12 eur.

Predpredaj na Nudance Music https://nudance.interticket.sk/arrivalorder.php?eid=3100&aid=132&vid=31 alebo UKF Music https://www.ukflive.com/events/event/360/UKF-Slovakia

Zdroj: UKF