Anglický dubsteper Zomboy na UKF Slovakia 31. 5. 2013!

V piatok sa uskutoční štvrtá show UKF, ktorá prezentuje aktuálny zvuk dubstepu, drum and baasu a najprogresívnejšie rastúceho štýlu trap. Najväčším ťahákom je vystúpenie anglického top producenta a showmana Zomboya.

Zomboy, sa na hudobnej scéne objavil vďaka tomu, že sa pohyboval v hudobnom priemysle ako hudobný producent, a majiteľ nahrávacieho štúdia, kde poskytoval priestor umelcom a kapelám. V Amerike vydal svoj sólo projekt Place your bets. V tom čase sa už chystal do Guildfordu v Anglicku, kde študoval hudobnú produkciu.Tu objavil svoju vášeň pre elektronické žánre. Ovplyvnil ho zvuk Resa, Ruska, Bare Noize a Skrillexa, a to boli hlavné podnety k tomu, aby mohol dominovať  súčasnej dubstepovej scéne.

To sa mu aj podarilo. Zažiaril už prvým singlom v roku 2011. Jeho Organ donor, ktorý bol súčasťou debutového  EP Game time,  vydanom pod labelom Never say die, sa v rebríčku Beatport-u  8 týždňov držal v top 5 najsťahovanejších releasov. Jeho tracky do svojich mixov zaradili Skrillex, Flux Pavilion aj Modestep. Len v priebehu 6 mesiacov  si jeho releasy ošetrili licensiou Warnermusic aj MinistryofSound. Jeho vlastná produkcia aj remixy dosiahli na youtube milióny videní. Zremixovaltracky DJ Fresha (Hot right now) aj Nadie Ali (Pressure). Pohral sa so skladbou Still getting it od Foreign Beggars, spolupracoval s Belle Humble na songu City 2 City. V roku 2012 dubsteperov potešilo jeho druhé EP  The Dead Symphonic.

Jeho najnovší singel, vydaný už pod No Tomorrow rec.,je skvelá spolupráca s Lady Chann – Here to stay.  Keď raz uvidíte jeho šou, tak pochopíte. Veľkú šancu máte práve 31. mája 2013, kde vystúpi so svojím exkluzívnym setom na ďalšej UKF Party. Zomboy a Fatsound oslavujú veľké narodeniny.

Kvalitný drum and bass zazneje od anglického talentu Joe Forda, ktorý sa môže píšiť trackmi Behemoth, City 17, Frozen Sound či Abyss. Slovenskými zástupcami na tejto párty budú talentovaný MC Gleb vo featuringu s Komander Groundom. Opäť sa slovenskému publiku pripomenie český dubsteblogger Stifler Selecta a dancefloor roztancuje ako vždy energický chalan z Viedne, Wildchild. Belgicko príde reprezentovať dnb dj i1X, a svoj mix si zahrá aj sám oslávenec Fatsound.

Príďte sa zabaviť s nami, kopec  kvalitnej hudby a najlepšia elektronická párty v meste sa odohrá 31. 5. 2013 v Ateliéri Babylon. Viac info a lístky na webovej stránke: https://www.nudance.sk/official-ukf-show

Zdroj: UKF