Dub FX sa v novembri vráti na Slovensko!

Austrálsky hudobník, producent a performer Dub FX vystúpi 23. novembra 2018 v bratislavskom klube MMC. Vstupenky od 23 € sa predávajú exkluzívne cez Listocheck.sk >> https://listocheck.sk/detail/dub-fx

Dub FX si získal fanúšikov najmä živelnými vystúpeniami. Začínal ako pouličný muzikant a na jeho prejave to je cítiť. Množstvo zvukových podkladov vytvára vlastným hlasom, zaradiť ho do konkrétneho žánru nie je jednoduché.

V tvorbe spája dubstep, hip-hop, reggae aj drum and bass. Medzi jeho najväčšie hity určite patria pesničky  Love Someone a Love Me or Not. Vyše 600 tisíc fanúšikov na Facebooku a viac ako 145 tisíc followerov na Youtube z neho spravilo slušnú hviezdu aj na sociálnych sieťach.

Vlastným menom Ben Stanford je Slovákom dobre známy. Prvýkrát tu hral ešte v roku 2011 v bratislavskom Nu Spirit Clube. Neskôr vystúpil aj na festivaloch Grape a Uprising. Naposledy ho mohli fanúšikovia vidieť pred dvomi rokmi v Starej Tržnici. Aktuálne pracuje na novom albume, ktorý by mala verejnosť spoznať už začiatkom leta 2018. Svoju najnovšiu šou predstaví Dub FX 23. novembra v  klube MMC v Bratislave. Vstupenky od 23 € sa predávajú exkluzívne cez Listocheck.sk.

Vstupenky: https://listocheck.sk/detail/dub-fx

Facebook event: https://www.facebook.com/events/875623909308622/

Zdroj: TS