Odštartovalo hlasovanie v ankete Slávik 2012!

Produkčný dom FORZA, agentúra OKLAMČÁK Production a TV JOJ dnes na tlačovej konferencii v bratislavskom hoteli Double Tree by Hilton vyhlásili pätnásty ročník ankety o najobľúbenejších interpretov slovenskej populárnej hudby – SLÁVIK 2012.

Zároveň sa od dnešného dňa spustilo hlasovanie, ktoré v troch hlavných kategóriách (Spevák, Speváčka, Skupina) potrvá do 13. januára 2013.

Galavečer spojený s vyhlásením výsledkov sa uskutoční v nedeľu 3. februára 2013 v priestoroch bratislavskej Incheby a v priamom prenose ho odvysiela TV JOJ. Režisérom galaprogramu bude rovnako ako minulý rok Jeffo Minařík.

Systém hlasovania sa oproti predchádzajúcemu roku nezmenil. Hlasujúci bude mať možnosť zahlasovať pre každú kategóriu zvlášť samostatnou SMS na číslo 6664, v ktorej uvedie okrem kľúčového slova, troch svojich favoritov v poradí zlatý, strieborný, bronzový a tým im pridelí body 3 – 2 – 1. Hlasovať sa dá aj ďalším spôsobom. Na stránkach www.azet.sk/slavik, www.expres.sk a www.forza.sk je k dispozícii online formulár, po ktorého vyplnení dostane hlasujúci unikátny kód, ktorý pošle v SMS na číslo 6664. Štatút ankety a pravidlá hlasovania sú tiež k dispozícii na www.forza.sk.

Tak ako po minulé roky budú ocenení zlatí, strieborní a bronzoví Slávici v kategóriách Speváčka, Spevák a Hudobná skupina. Počas galavečera sú vyhlásení víťazi titulov Rádioslávik pre najvysielanejšieho domáceho interpreta Rádia Expres, Objav roka, Skokan roka a Absolútny Slávik. O Hite roka rozhodnú čitatelia najčítanejšieho slovenského denníka Nový čas – www.cas.sk, najatraktívnejší Hudobný web zvolia návštevníci portálu azet.sk – www.azet.sk/slavik a diváci huste.tv Videoklip roka.

Jeden vyžrebovaný hlasujúci získa tento rok elegantný sedan Aveo od Chevroletu.

Nominácie na HIT ROKA 2012

Fanúšikovia slovenskej populárnej hudby majú aj tento rok možnosť v rámci ankety Slávik 2012 rozhodnúť o Hite roka. Vyhlasovateľom kategórie HIT ROKA je najčítanejší slovenský denník Nový Čas, ktorý zostavil pred prvým kolom hlasovania desiatku nominovaných:

Ego feat. Robert Burian – Žijeme len raz
Celeste Buckingham – Run Run Run
Katarína Knechtová – Zmier svetlo s tmou
Peter Bič Project – Hey Now
Tina feat. Ego – SEXXXY
Majk Spirit – Ženy treba ľúbiť
IMT Smile – Viac
Bacil & Rakby – Ukáž mi lásku
Richard Müller a Tereza Kerndlová – Klid Mír a Pokora
Dominika Mirgová – Nová

Za každú jednu pieseň z uvedeného zoznamu sa môže hlasovať do 13. januára 2013. Prvých päť, ktoré získajú od čitateľov Nového Času najviac hlasov, postúpi do druhého kola. V priamom prenose Slávik 2012 sa potom zverejní päť piesní, ktoré vzišli z hlasovania čitateľov a diváci počas prenosu definitívne rozhodnú o HITE ROKA.

V pondelok 4. februára, teda deň po galavečere, vyžrebuje denník Nový Čas spomedzi všetkých SMSiek z prvého a druhého kola jedného výhercu, ktorý ziska 1 000 €.

Viac informácii ako aj formát SMS nájdete na www.cas.sk/hitroka

Zdroj: Forza, a.s.