Nylon Union – dátum vydania a zoznam skladieb na novom albume s názvom Into Waters Islands Dreams And Creatures Come.

1.mája 2019 vychádza na značke Vlna Records nový albumu skupiny Nylon Union s názvom „Into Waters Islands Dreams And Creatures Come“.

Album obsahuje dream-popový singel „Poetry of Ice“, ktorý sa koncom roku 2018 objavil na kompilácii Ostrov hudby 3. Na albume možno nájsť aj ďalšie skvelé piesne ako napríklad pripravovaný singel „Words“, psychodelicko-folkovú baladu „In the Rain“ či pulzujúcu experimentálno-elektronickú  kompozíciu „Trees“. Tento v poradí už tretí album voľne nadväzuje na experiment Undisclosed Grounds, ktorý vyšiel pred štyrmi mesiacmi.

Nylon Union debutovali v roku 2001 s Oxeyed EP. Prvý radový album „Sine Sine (2012)“ bol charakterizovaný zmesou gitarových stien, elektronických slučiek a jemných vokálov. Hlavný tvorca kapely Richard Imrich je zároveň jedným zo skladateľov, textárov a hosťujúcich vokalistov na albumoch “ Sound of Unrest“ a „False Beacon“ úspešného elektronického projektu Autumnist, ktorý získal ocenenie Radiohead Award za rok 2018 v kategórii „Album roka/Cena novinárov“.

Nové CD je možné objednať a stiahnuť vo vysokom rozlíšení na Bandcamp profile kapely.

Zoznam skladieb:
01 In The Rain
02 Poetry Of Ice
03 Time Now
04 Trees
05 Wind
06 Words
07 Bose–Einstein Condensate
08 #C80815
09 Flooded Away
10 Everything  

Formáty: CD / MP3 / FLAC
Katalógové číslo: VLNA 008
Dátum vydania: 1.5.2019
Rozsah: 10 skladieb, celková dĺžka 46:38 min
Email: info@nylonunion.com
Web: nylonunion.bandcamp.com, facebook.com/nylonunion

Zdroj: Vlna Records