Nucleon s poradovým číslom 12!

Tak a máme tu ďalšie vydanie eventu s názvom NUCLEON. Ak dobre počítate je to už dvanáste pokračovanie tejto úspešnej party. Sme radi, že stále ste s nami a dôverujete tejto už dlho zaužívanej značke v tomto clube. Tentokrát sme si pre vás pripravili domáci, ale pri tom veľmi živý line up.

Ak sa pýtate, kto bude hrať, my vám to prezradíme už o malú chvíľočku, ale ešte pred tým pripomenieme, že táto dvanásta edícia bude vyslovene houseová až na záverečnú hodinu, kde sa budú môcť vyblázniť aj techno chtivý nadšenci. Tak poďme na line up NUCLEONU 12. House invasion.

Ako prvým začneme najvýznamnejším hosťom a tým je známy dj a producent, vlastným menom ROBERT BURIAN, ktorého určite nemusíme nielen na Slovensku, ale aj v iných krajinách sveta predstavovať.

Samozrejme nemôžeme zabudnúť na človeka, ktorý je na slovenskej scéne už nejaký ten „piatok“. Pýtate sa kto to je? Pán BOSS :-)

Taktiež nemusíme nejako extra predstavovať dvoch djov, ktorí si sem-tam zahrajú spolu nejaké to techno, či dobrý houseík. Hovoríme o pánoch PAGO a PANKY.

Máme tu aj nováčikov, ktorých si už čoskoro predstavíme aj bližšie pri interwiev. Zatiaľ len toľko, že jeden dj je až z Vranova nad Topľou PAUL G a druhým nováčikom je Trenčan RITIC.

Takže už si len poznačte, že piatkový budúci týždeň v clube Fiesta sa bude žúrovať!
Tu nás nájdete: https://www.facebook.com/events/276843405712320/

NUCLEON /HOUSE INVASION/
FIESTA CLUB LEOPOLDOV
23.3.2012 PIATOK
ROBERT BURIAN /robertburian.com/
BOSS /djboss.net/
PAGO /websound.eu/
PANKY / mido.sk/
PAUL G /djpaulg.official.fm/
RITIC /idj.cz/ritic/

Nucleon

Zdroj: Nucleon
Publikoval: Redakcia GREGI.NET