Nový album IMT SMILE krstila celá RODINA!

Na krste IMT SMILE sa zišla kompletná RODINA. Deviaty album úspešnej skupiny totiž pokrstili manželky a partnerky všetkých členov kapely. Dokonalú hudobnú RODINU na krste vytvorili kolegovia z brandže, ktorí prišli IMT Smile vzdať hold.
3464

     
Na jednom pódiu sa zišlo päť členov skupiny IMT Smile a štyri ich partnerky. Šarmantné dámy pokrstili novučké CD našej najúspešnejšej skupiny najkvalitnejšou whiskey z Tennessee, ktorej každá fľaša je originálnym kusom s vlastným číslom. Deviaty štúdiový album má príznačný názov RODINA a je to doteraz najdlhšie nahrávané CD skupiny IMT SMILE.

3870


„Je to jedno z najlepších diel, aké sme urobili. Pracovali sme na ňom dlho a usilovne. Nazvali sme ho RODINA, pretože sa spojili mnohé aspekty. Nastali zmeny v našich osobných životoch. A hlavne mám pocit, že aj z IMT Smile sa tak prirodzene stala doslova RODINA.“ Vysvetľuje líder Ivan Tásler.

3968

Krstilo sa v priestoroch nádhernej predajne nábytku Casa Mia. Veľkolepý večer moderoval Michal Hudák a nechýbali na ňom veľké mená našej hudobnej scény. Podporiť Táslerovcov prišli legendy Peter Nagy a Maťo Ďurinda speváčka Zuzana Smatanová či líder Ine Kafe Vratko Rohoň. Na krst si z turné odskočil aj Richard Müller.

3999

„Ja sa naozaj cítim byť v tejto RODINE plnohodnotným členom. My sme spolu s Ivanom Táslerom urobili niekoľko pozoruhodných vecí – DVD v Lucerne, album 01 a teraz nedávno môj najnovší album Ešte. Mám z toho výborný pocit a veľkú radosť, že som s ním mohol spolupracovať!“ Nadšene opisuje Richard Müller

4056

Album RODINA obsahuje 11 skladieb. Autorom hudby je Ivan Tásler. V štyroch piesňach mu asistovali kolegovia z IMT SMILE – Miro Tásler, Lukáš Kolivoška, Peter Bič a Dano Šoltís. Texty si zobrali na starosť Vlado Krausz, Lukáš Duchovič a Ivan Tásler. Text k skladbe VIAC napísala manželka Ivana Táslera Anna Tásler-Onderková.

4160

„Želáme albumu, aby prinášal ľuďom takú radosť, ako kapele, keď ho nahrávali. Takú, akú robí nám a našim rodinám a takú radosť, akú robíme my ženy našim mužom!“ Zapriala cédečku počas krstu manželka Ivana Táslera v mene všetkých partneriek a manželiek členov kapely.

4177

Pár dní po vydaní si nový album RODINA vyslúžil dokonca Zlatú platňu. Tú chalanom z kapely odovzdal šéf vydavateľstva Universal Music Peter Riava. Táslerovci už nový album predstavujú na turné, ktoré je v plnom prúde.

4186

„Fanúšikovia sú nám verní už 16 rokov. Takmer všetky koncerty sú vypredané, hráme aj nové skladby a ľudia sa z nich tešia. Koncert je niečo výnimočné, niečo, čo sa nedá napáliť. Som rád, že ľuďom sa naša hudba páči. Budeme ju pre nich robiť stále a VIAC a VIAC a VIAC…“ S úsmevom hovorí Miro Tásler.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Vlado Kuric
Publikoval: Redakcia GREGI.NET