Nová pravidelná techno party Acidisco štartuje v Nu Spirite už tento piatok!

Tropické horúčavy nechajte na ulici a dôjdite sa schladiť zvukom (nielen) berlínskeho undergroundu! Tento piatok 22. júla sa totiž v bratislavskom Nu Spirit Clube na prvom vydaní party Acidisco stretne silná česko-slovenská zostava DJs a DJanes, ktorá veľmi dobre vie, čím ulahodí náročnému techno publiku. Podávame na dvoch flooroch s acid príchuťou, tak si.

Andrew Daren (VIBE club/CZ)

Pôvodom ukrajinský DJ, momentálne žijúci v Česku, stojí za známym brnenským VIBE clubom. Na svojej premiére v Nu Spirite predstaví aktuálny techno sound, ktorý mu je v súčasnosti najviac po chuti!

Inkwall

Pre mnohých známy skôr z vôd dnb, avšak Inkwallovi nie sú cudzie ani minimálnejšie techno tracky, ktoré kde-tu môžete započuť aj v jeho bežných setoch. Tentokrát sa však do nich obuje naplno a vy sa nebudete vedieť rozhodnúť, v ktorej DJskej pozícii ho máte radšej!

Whyme

DJane Whyme patrí medzi novú vlnu mladých a talentovaných ľudí, ktorí svoju lásku k hudbe pretavili k vynikajúcej selekcii dobrej hudby spoza DJského mixu.

Nada El

Nadu netreba nijakému techno fanúšikovi v Bratislave špeciálne predstavovať! Jedna polovica obľúbeného dua [slu:t] posilní ženské rady v DJskom lineupe a opäť raz dokáže, prečo je v súčasnosti najžiadanejšou DJane u nás.

Gambo (Modular/nuspirit.sk)

Po desiatich rokoch aktívneho clubbingu a stovkách akcií strávených na parkete sa  Gambo rozhodol prekročiť rubikon a prezentovať svoju víziu tanečnej hudby, ktorej verí. Jeho pure techno set a premyslená kompozícia zaujme všetkých, ktorí na parkete hľadajú viac ako prvoplánové emócie.

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/1786138194964463/

web

Zdroj: Nu Spirit Club & Bar