Islandský projekt KIASMOS a jeho DJ set emotívneho techna v MMC.

V piatok 22. februára sa v bratislavskom klube MMC so svojim DJ setom predstaví islandský projekt Kiasmos. Toto zoskupenie už 10 rokov tvorí talentovaná a inšpiratívna dvojica Ólafur Arnalds a Janus Rasmussen. 

Ólafura Arnaldsa, islandského skladateľa známeho svojím originálnym mixom minimalistického klavíra, sláčikových kompozícií a elektronických zvukov, ktorého ocenila aj Britská akadémia filmového a televízneho umenia, a Janusa Rasmussena – pôvodom z Faerských ostrovov – známeho ako génia v elektro-popovom telese Bloodgroup, spojila láska k minimalistickej, atmosferickej a experimentálnej hudbe. Ľudia po celom svete si ich zvuk, živé hrania a možnosť sledovať ich „pri práci“ okamžite obľúbili.

V roku 2014 sa im podarilo zachytiť jedinečnú atmosféru na ich debutovom a veľmi úspešnom albume „Kiasmos“ (Erased Tapes Records).  Popri zriedkavých LIVE vystúpeniach vo dvojici sa Rasmussen predovšetkým venuje hraniu KIASMOS DJ setov po svetových kluboch, aktuálne je niekam žiadaný každý víkend. V piatok 22.2. budeme mať v bratislavskom klube MMC možnosť si ho naplno užiť aj my. Očakávajte ľahšie, atmosferické a emotívne techno s minimom svetla.

Ako support Bulp (DJ set), Whithe a Inkwall.

Predpredaj: 
12€ sold out
15€ v predaji

https://www.facebook.com/events/2240888206134100/
https://tootoot.fm/sk/events/5c3ce70cdc128b0c383e21c8

Vystúpia DJs:
KIASMOS (Island)
BULP
INKWALL
WHITHE

Zdroj: TS