Dievčenská noc Polygon v Klube Dole sa zamerá na techno.

Klub Dole prináša novú dievčenskú noc Polygon, ktorá sa bude niesť v znamení rovných beatov pre fanúšikov techna, house a podobných žánrov.

Klubový večer pre priaznivcov 130 bpm elektroniky v sobotu 1. marca prinesie údernú zostavu: Nina Pixel (Hertz/Brno), Naďa (Couterpoint), mika (margita a besná), Naďa El (slu:t) a Jul (slu:t). “Táto klubová noc sa zameria na techno v ponímaní, na aké v bratislavských kluboch nie sme zvyknutí. Teším sa z toho, pretože dáme priestor kvalitnému technu a neopozeraným tváram a menám,” povedala rezidentka Polygonu mika.

Na klubovej noci Polygon sa predstavia:

Nina Pixel (Hertz/Brno) – členka promotérskej a djskej crew Hertz. Jej sety sa pohybujú na hranici nekompromisnej rytmiky, nič nekončiacich sónických plôch a špinavého techna. Cielene dekonštruuje už raz vytvorené v snahe nanovo vytvárať rituálne príbehy s najtemnejšími pointami tečúcimi do priestoru.

Naďa (Counterpoint) – DJka, ktorú elektronická hudba bavila vždy, a keď sa jej dostal pod ruku mixák, hneď vedela, čo s ňou. Naďa nech začne akokoľvek, skončí technom.

mika (margita a besná) – opäť predstaví svoj neustále sa vyvíjajúci pohľad na elektronickú tanečnú hudbu. Popúšťa, čo má najradšej – Anton Zap, Marcel Fengler, Cassegraine či Recondite tvoria iba fragmenty setu, ktorý vás zaručene dostane do varu.

Naďa El (slu:t) – pripraví nepredvídateľný mix nu house, UK garage a techna, na ktorý sa skvelo tancuje. Kto mal tú príležitosť počuť ju hrať, vie, že je vždy plná prekvapení.

Jul (slu:t) – v jej setoch vládne hlavne techno, house, zo sentimentu starý minimal a Jul nezaprie slabosť pre M-nus label. Niet sa čo čudovať, veď to nie je až tak dávno, čo namiesto učenia sa na maturitu tancovala v berlínskom Berghaine, Weekende a Watergate.

Polygon
1. 3. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€
Event: www.fb.com/events/685861104800160

polygon_poster

Zdroj: klub Dole