Nová pieseň od Stefi „Lepšie zajtrajšky“ vznikla na podporu dobročinných organizácií

Nový hudobný projekt od speváčky Stefi „Lepšie zajtrajšky“ prináša hlboký odkaz všetkým tým, ktorí si prechádzajú ťažšou životnou situáciou. V spolupráci s občianskymi združeniami, tento projekt nezabúda na základné hodnoty solidarity a pomoci. Stefi spieva s hlbokou myšlienkou o dôležitosti poskytovania pomoci tam, kde je to najviac potrebné.

Projekt je výsledkom zjednotenia síl niekoľkých občianskych združení vrátane Ligy proti rakovine, s ktorou Stefi dlhodobo nezištne spolupracuje, nakoľko tretíkrát úspešne bojuje s onkologickým ochorením. Projekt vznikol aj vďaka Trnavskej arcidiecéznej charite, neziskovej organizácii Krôčik vpred, Every individual matters pod aktivistkou Natáliou Pažickou, podcastu Prítomie, občianskemu združeniu Pomoc pre zvieratká a neziskovej organizácii Jeden rodič. Stefi vyzýva ľudí, aby podporili to združenie, ktoré má pre nich najväčší význam. Je presvedčená, že aj malou pomocou môžeme spraviť zmeniť ťažké a smutné osudy ľudí a zvierat.

Hudobná myšlienka v piesni „Lepšie zajtrajšky“ nezabúda na dôležité témy a otvára priestor pre zvýšenie povedomia o pomoci ľuďom v núdzi. Speváčka Stefi uviedla: “Je dôležité, aby sme mysleli na tých, ktorí sa ocitli v ťažkých situáciách, ako sú opustené matky, ľudia bez domova, najvernejší odvrhnutí v útulkoch či talentovaných umelcov, ktorí čelia nedoceneniu. Pieseň dáva nádej v lepšie zajtrajšky pre všetkých, ktorí sa ocitli v neľahkej situácii.“

Hudobnú produkciu novej skladby zabezpečil producent Aston Erick, s ktorým Stefi dlhodobo úzko spolupracuje. Výsledkom je aj klavírny doprovod, ktorý si Stefi sama nahrala, rovnako ako aj  autentický text, ktorý sama vytvorila. Kreatívne štúdio Blackboat Production sa postaralo o nahrávanie videoklipu, ktorý dodáva skladbe dodatočnú atmosféru v spojení s dobročinnými organizáciami.

O Stefi:

Slovenská speváčka Stefi nie je len hlasom našej hudobnej scény, ale aj neúnavnou bojovníčkou, ktorá sa s odvahou postavila tvárou v tvár rakovine. Táto študovaná hudobníčka a autentická textárka prekonala túto nespravodlivú chorobu už dvakrát, a práve teraz čelí jej výzve po tretíkrát. Hudba pre ňu nie je len kariérou, ale spoločníkom života, ktorý jej pomáha prekonať ťažké životné situácie. Stefi nás inšpiruje pestrým a motivačným príbehom odhodlaného žitia snov, tvorenia hudby a šírenia radosti okolo seba. Viac o jej príbehu a umeleckej tvorbe nájdete na www.stefimusic.com

TS