Letný hit DO RÁNA ťa naladí na víkend!

Stefi len nedávno pokrstila svoj debutový sólo album DO RÁNA. Všetky skladby boli v priebehu roka odpremiérované a na rad prišla posledná skladba, ktorá je zároveň jeho titulom. ,,Album som pomenovala podľa tejto skladby preto, lebo takmer všetky pesničky, ktoré sa na ňom nachádzajú, sú tanečné, takže ľudia ich počúvajú predovšetkým na párty celú noc až DO RÁNA alebo teda na mojich koncertoch a najviac tie pesničky účinkujú po zotmení.‘‘ prezrádza speváčka Stefi.

,,Skladba DO RÁNA sama o sebe podľa názvu opisuje letný párty vibe a aj v texte je opísaný autentický pocit pred blížiacim sa víkendom, kedy hádžeme všetky starosti za hlavu a ide sa jednoducho žiť!‘‘ priblížil textár skladby, hudobný producent a DJ Aston Erick.

Za videoklipom stojí Stefi manažér Oliver Orosz s celým kreatívnym tímom Blackboat Production. ,,Rozhodli sme sa videoklip poňať formou krstu albumu, keďže ten prvý decembrový krst musela Stefi kvôli rodinným a zdravotným problémom zrušiť. Zorganizoval som teda náhradnú oslavu tohto debutu a ako v klipe môžete vidieť, celý večierok naozaj stal za to! Príjemná a spontánna atmosféra na seba nenechala dlho čakať. Po videoklipe zverejníme na Youtube kanál Stefi aj samostatný zostrih z krstu.‘‘ prihovára sa manažér Oliver Orosz.

Vychutnaj si novinku DO RÁNA od Stefi a užívaj si s ňou letné horúce noci!

Facebook: @StefiOfficial
Instagram: @stefi.official
www.stefimusic.com

Zdroj: TS