NO NAME vydáva po 4 rokoch nový album „S Láskou“!

Skupina NO NAME vydáva dlho očakávaný album! Miláčik českého a slovenského publika konečne potešil fanúšikov a po štyroch rokoch prichádza „S Láskou“. Album kapela nazvala rovnako ako nový hit, ktorý už hrajú slovenské aj české rádiá.

Album obsahuje 10 celkom nových piesní obľúbenej skupiny a jeden bonus. Autorsky si opäť chalani vystačili sami. Hudbu skladali členovia NO NAME spoločne, väčšinu textov napísal Igor Timko, dva si „strihol“ jeho brat Ivan. Album pokrstia až tri krát – v Prahe, v Bratislave a potom v rodných Košiciach. Započúvajte sa „S Láskou“ do pestrého albumu plného pohodových songov!

Miláčik českého a slovenského publika, skupina NO NAME prichádza po štyroch rokoch s novým albumom. Dlho očakávaná novinka „S Láskou“ je v poradí ôsmym albumom oceňovanej kapely. Obsahuje 10 celkom nových piesní a jeden bonus. Prvé dva single „S Láskou“ a „Povedz mi“, ktoré sa už hrajú v rádiách, sa okamžite stali hitmi! Odborníci dokonca označili pieseň „S Láskou“ za “esenciu NO NAME dotiahnutú do dokonalosti“.

F03_8264_B

Album sme nazvali “S Láskou”, pretože sme v rámci kapelových debát dospeli do štádia, kedy nás síce teší všetka tá pozornosť v priebehu celej kariéry, ale bez našich blízkych by sme to asi neustáli. Budem nás citovať “Len s Láskou, viem to ustáť, iba s láskou,“vysvetlil líder skupiny NO NAME Igor Timko.

Chalani si opäť autorsky vystačili sami. Po dvoch úspešných duetách s kolegami z Chinaski a s Luckou Bílou, je jednou z noviniek albumu ďalší skvelý duet! Aj ten pochádza výsostne z vlastných radov 7-násobného Slávika bez hraníc. Pieseň „Mám len pár chvíľ“ spieva Igor Timko so Zolim Sallaiom. Táto pohodová balada ukazuje novú polohu a perspektívu nielen inštrumentálných, ale aj hlasových dispozícii kapely NO NAME.

Väčšina textov pochádza z môjho pera, no s príchodom prvorodeného syna Leonarda, sa Ivan rozpísal. Dva texty si teda „strihol“ sám. Hudobne sme sa na albume podieľali všetci, niekto viac, niekto menej. Podstatné je pre nás to, že proces tvorby ostáva totožný s obdobím, keď sme začínali. Jednoducho sa donesú piesne do skúšobne a tam sa začína debata. Nás samých považujem za najťažšiu “porotu”, pred ktorú musí predstúpiť každý za seba, ak chce do autorského priestoru prispieť,“ prezradil Igor Timko.

Album „S Láskou“ vznikal v metropole východu a podieľali sa na ňom všetci členovia NO NAME. Kapela hrá v zostave Igor Timko, spev, Dušan Timko, gitara, Ivan Timko, bicie, Roman Timko, gitara, Vilo Gutray, basa a Zoli Sallai, klávesy. Už pravidelným hosťom albumov skupiny NO NAME je aj Martin Gašpar, ktorý hosťuje na basovú gitaru v niekoľkých piesňach.

Bývavali časy, keď sme rodné Košice opustili hoc aj na mesiac a išli sme nahrávať k Petrovi Jandovi do štúdia Propast blízko Prahy. No teraz predstava, že by sme boli mesiac bez rodín, neprichádza do úvahy. Preto už druhý album po sebe točíme v košickom štúdiu Klakson. Je tam špičkový zvukár Roman Šoltys, ktorý stojí za nahrávkou „Na, na, naa“ s Chinaski a rovnako dokonale nahral aj duet s Luckou Bílou „Ženušky“. Voľba bola teda jasná. Ráno deti do škôl, dopoludnia v štúdiu a popoludní s deckami na krúžky. Keďže pôsobíme v celom priestore bývalého Česko-Slovenska, album pokrstíme v Bratislave, v Košiciach aj v Prahe,“ teší sa Igor Timko.

CD „S Láskou“ pokrstia NO NAME 8. októbra v Bratislave v predajni Panta Rhei v Auparku. Album predstavia chalani začiatkom budúceho roka na česko-slovenskom turné. Všetky novinky a informácie o skupine nájdete na www.no-name.sk a na facebookových stránkach kapely https://www.facebook.com/noname.sk?fref=ts.

Cover

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: NO NAME