NO NAME tento rok dotiahli „S Láskou“ do dokonalosti, najmladší Timko sa oženil!  

Skupina NO NAME hit „S Láskou“ nielen spieva, ale aj žije! Najmladší z bratov Timkovcov sa oženil s dlhoročnou priateľkou. Svoje áno si povedali do roka a do dňa od minuloročného zasnúbenia! Pravá východniarska svadba Dušana Timka bola plná emócií aj zábavy.

Kapela teda žne úspechy nielen na profesionálnom, ale aj súkromnom poli. To o čom hrá totiž skutočne prežíva. O obľúbenosti NO NAME svedčí i to, že kapela získala už ôsmy titul „Slávik bez hraníc“! Chalani sa už teraz tešia, ako fanúšikom zahrajú „S Láskou“ na jarnom turné.

F03_8308

A je to jasné! Obľúbená skupina NO NAME odhalila inšpiráciu k hitu „S Láskou“. Najmladší z bratov Timkovcov sa oženil.

„Je to ideálne. Ľudia našim piesňam veria práve preto, že sú presvedčivé. Texty sú v mnohých prípadoch ako vystrihnuté zo života. Celé toto obdobie okolo svadby bolo veľmi emotívne. Dušan ma poveril príhovorom pri slávnostnom obede. Nečakal som že nás to všetkých tak vezme. Nakoniec sa dojatím viac plakalo ako hovorilo,“ prezrádza líder skupiny NO NAME Igor Timko.

Najmladší Timko – Dušan – si za ženu zobral dlhoročnú priateľku. Dôležité dátumy v  príbehu zaľúbenej dvojice sú priam magické.

„Stretli sme sa 3.12. Na deň presne o desať rokov sme sa zasnúbili. A do roka a do dňa sme si teraz povedali áno! Obrad sme začali klasicky v kostole a skončili poriadnou párty pre uzavretú spoločnosť. Dj-om večera bol náš klávesák Zoli, ktorý bol vítaný hlavne kvôli nulovému honoráru. Svadba  trvala do štvrtej do rána. Týmto ďakujem môjmu svokrovi za  20 litrov domácej pálenky. Keďže sme sa brali doma na východe, hostia sa aj tak pýtali, prečo je jej tak málo,“ hovorí s úsmevom čerstvý ženáč Dušan Timko.        

F03_8597

Kapela NO NAME má za sebou mimoriadne dobrý rok nielen súkromí, ale aj na profesionálnom poli. Vydala dlhoočakávaný nový album „S Láskou“ a nedávno získala už 8-ho „Slávika bez hraníc“.

„Ocenenia sú podstatné v danú chvíľu keď sa “rozdávajú”. Podstatný moment však prichádza až neskôr. Slávikov totiž majú mnohí, ale pretaviť ich do reálneho úspechu ďalších rokov, to považujem za skutočný kumšt,“ vraví Igor Timko.

F03_8656

NO NAME hrá v zostave Igor Timko, spev, Dušan Timko, gitara, Ivan Timko, bicie, Roman Timko, gitara, Vilo Gutray, basa a Zoli Sallai, klávesy. Už pravidelným hosťom skupiny je Martin Gašpar. Chalani sa už teraz tešia, ako sa stretnú sa fanúšikmi na jarnom „S Láskou NO NAME tour 2016“. Lístky sa na Slovensku dajú zakúpiť na www.ticketportal.sk a na koncerty v Česku na www.ticketstream.cz. Všetky novinky a informácie o skupine nájdete na www.no-name.sk a na facebookových stránkach kapely https://www.facebook.com/noname.sk?fref=ts. 

S Láskou NO NAME tour 2016
11.3.2016 Plzeň
12.3.2016 Písek
15.3.2016 Zlín
17.3.2016 Brno
24.3.2016 Ústi and Labem
25.3.2016 Liberec
15.4.2016 Hradec Králové
16.4.2016 Trutnov
20.4.2016 Bratislava
24.4.2016 Košice
28.4.2016 Ostrava
1.11.2016 Praha oslava 20-tich rokov NO NAME

nonametour

Zdroj: Propaganda House s.r.o.