Fantastický úspech NO NAME, 20-ročnicu na scéne oslávili vo vypredanom pražskom Karlíne!

Úžasný úspech NO NAME! Chalani oslávili 20-ročnicu na hudobnej scéne naozaj veľkolepo. Vypredali koncertnú sálu Fórum Karlín v Prahe! Hity „Prvá“, Čím to je“, „Žily“, „Ty a Tvoja sestra“, „S Láskou“ a ďalšie, tisíce návštevníkov ocenili standing ovation a nadšeným jasotom! Chalani s humorom im vlastným dodávajú, že si na konto pripísali ďalší „koncertný skalp“.  NO NAME už 20 rokov žnú úspechy doma aj za hranicami Slovenska. Dve dekády na scéne považujú za náročné, ale nádherné obdobie a veria, že si ešte podobne krásnych momentov užijú dosť aj v nasledujúcich rokoch. Aktuálne sa chystajú zahrať v Dubaji, kde uzavrú koncertnú šnúru osláv.

Chalani z NO NAME si na konto pripísali ďalší fantastický úspech. Vypredali koncertnú sálu Fórum Karlín v Prahe. S tisíckami fanúšikov tam oslávili 20-te narodeniny kapely.

„Je to naozaj výborný pocit, vypredať Karlín. Táto koncertná miestnosť je vysoko hodnotená aj medzi zahraničnými hosťami. Hneď po nás tam vystúpia Twenty One Pilots alebo anglický Placebo, takže ide o miesto svetovej úrovne. Je to úplne nová a vychytaná hala aj v rámci logistiky a akustiky. Jednoducho tento „koncertný skalp“ v našej zbierke vypredaných koncertov doteraz chýbal,hovorí s úsmevom líder skupiny NO NAME Igor Timko.

noname_02

NO NAME oslavuje dve dekády na hudobnej scéne celý rok a všetky koncerty boli doslova triumfom. Chalani si úspech užívajú a sú zaň fanúšikom vďační.

„Bolo to 20 nádherných, rýchlych a náročných rokov, ale aj 20 rokov nenahraditeľných skúseností. Ako kapela sme si prešli mnohými skúškami aj po ľudskej stránke, aj po stránke profesijnej. Dnes mám dobrý pocit zo všetkého, čo sa za tých 20 rokov udialo. Sme stabilná zostava, sme stále na seba veľmi nároční, dostávame nádherné ponuky na spolupráce, niektoré zmluvy máme uzavreté už na dva roky vopred. Zažili sme kopec srandy, máme priateľské vzťahy  od Michaloviec až po Aš, precestovali sme okrem bývalého Československa aj Ameriku, Anglicko, Taliansko, hrali sme v Nemecku, v Poľsku a všelikde inde,“ teší sa Igor Timko.  

Koncert vo vypredanom Karlíne bol vyvrcholením šnúry oslavných koncertov po Česku a Slovensku. Zavŕšenie narodeninového roka bude pre NO NAME naozaj úžasné. Užijú si ho v Dubaji!

„V Dubaji sa koná folklórny festival, kde sa okrem tradičného slovenského a českého folklóru predstavia aj “domáce” kapely. Všetko vyšlo parádne, tešíme sa, že tam zahráme rodákom. Berieme to tak, akoby sme si šli oddýchnuť do Dubaja presne po ukončení 20-tich rokov našej kariéry,“ uzatvára Igor Timko.

NO NAME hrá v zostave Igor Timko, spev, Dušan Timko, gitara, Ivan Timko, bicie, Roman Timko, gitara, Vilo Gutray, basa a Zoli Sallai, klávesy. Koncertom v Karlíne chalani ukončili „S Láskou NO NAME tour 2016“.  Všetky novinky a informácie o skupine nájdete na www.no-name.sk a na facebookových stránkach kapely https://www.facebook.com/noname.sk?fref=ts

Zdroj: PROPAGANDA HOUSE