Všichni Svatí vyrážajú s kapelou No Name na spoločné turné!

Kapela, která se poslední dvě sezóny dostává do povědomí českého publika, vyráží na společné turné se skupinou No Name.  Všichni Svatí odehrají na jaře spolu s jednou z nejpopulárnějších slovenských skupin, 12 koncertů po celé České republice a části Slovenska.

Koncertní turné bude navazovat na vydání jejich druhé studiové desky, která vyjde v půli března roku 2016. „Na výber sme mali viacero kapiel,  pozreli sme si klipy a hudbu Všichni Svatí. Sú to sympaťáci a vedia hrať!!! Navyše my sme veriaci a oni svatí, podľa mňa vybavené,“ žertuje Igor Timko, frontman a zpěvák skupiny No Name.

12033072_1623960827857000_4115122446876510039_n

Deska vznikala ve spolupráci s producentem Gerrym Leonardem (producent Suzanne Vega, David Bowie nebo Čechomor) a Kevinem Killenem (Shakira, U2, Peter Gabriel) v holandském studii Wisseloord. “ Jsem rád, že jsem mohl spolupracovat s tak světoznámými producenty, kteří obohatili můj přístup k hudební tvorbě a to v jednom z nejkvalitnějších hudebních studií v Evropě“, říká Jan Dvořák, frontman a textař kapely Všichni Svatí. Nové album se bude skládat ze setu autorských písní, při čemž jedna z nich, je přímo z hudební dílny Gerry Leonarda.

Skupinu Všichni Svatí doprovodili ve studiu kromě Gerry Leonarda také (Karel Holas, housle a vokál, Jeroen Derijk – perkusse, Erica Yong, vokál a Iva Marešová, vokál)

Více informací naleznete na www.vsichnisvati.cz a oficiálním FB kapely https://www.facebook.com/Vsichni.Svati?fref=ts

A2 do TZ No Name_ VS

Zdroj: Over The Top s.r.o.