NO NAME majú špeciálnu aplikáciu pre smartfóny a presúvajú sa s turné do Košíc!

Skupina NO NAME má novú aplikáciu pre smartfóny, na ktorej si môžu fanúšikovia vytvoriť vlastnú nahrávku s kapelou. Poskytuje okamžitý prístup ku všetkým informáciám o obľúbenej skupine a mobil sa dokonca stáva aj malým karaoke štúdiom. Priaznivci si môžu kedykoľvek zaspievať s NO NAME a stať sa na chvíľku súčasťou skupiny. Hity „Žily“, „Čím to je“ alebo „S Láskou“ chalani zahrajú naživo na aktuálnom turné, s ktorým križujú celé Československo. Už 24. apríla si nenechajte ujsť košický koncert „S Láskou NO NAME tour 2016“!

Kapela NO NAME neustále vymýšľa inovácie, ktorými chce potešiť fanúšikov. V spolupráci so slovenskými vývojármi vyvinula špeciálnu aplikáciu pre smartfóny.

„Appka funguje perfektne. Po jej stiahnutí  má majiteľ okamžitý prístup k informáciám o našich koncertoch, k aktuálnym fotografiám, aj prístup do nášho eshop-u do prehrávača, kde sa môže rozhodnúť o ktorú pesničku má záujem. Navyše, jedinečnou službou, ktorá nemá v Európe obdobu, je naše karaoke štúdio. Prostredníctvom mobilu si majiteľ aplikácie môže s nami nielen zaspievať, ale aj v reálnom čase vytvoriť vlastnú nahrávku a stať sa tak frontmanom kapely,“ vraví s úsmevom líder skupiny NO NAME Igor Timko.

F03_8656

Aplikáciu uviedli chalani do života na začiatku turné, ktorým v súčasnosti brázdia bývalé Československo. Aktuálne sa chystajú na dva koncerty u nás!

„Česká časť turné zatiaľ dopadla parádne. Všade bolo plno. Doteraz sme odohrali 7 koncertov. Ľudia, ktorí na nás chodia poznajú texty, melódiu, sú to tí najvďačnejší fanúšikovia, pretože nás uvidia z vlastného rozhodnutia a nie ako súčasť nejakého festivalu. Preto sa im odvďačujeme tým, že na každé turné vytvárame jedinečný koncertný program, ktorý ožije len a len  pre dané turné. Momentálne nás čakajú dva koncerty doma na Slovensku, na ktoré sa veľmi tešíme. Predsa len všade dobre, doma žena,“ dodáva s humorom sebe vlastným Igor Timko.         
apka 1

NO NAME hrá v zostave Igor Timko, spev, Dušan Timko, gitara, IvanTimko, bicie, Roman Timko, gitara, Vilo Gutray, basa a Zoli Sallai, klávesy. Chalani zavítajú do Bratislavy a rodných Košíc. Zahrajú staršie hity aj úplné novinky.

„Náš klasický playlist, kde sú najväčšie pecky ako „Žily“, „Čím to je“, či „Lekná“ sme obohatili o nové piesne, ktoré ľudia poznajú či z youtubu, alebo z rádií. Je jasné, že musia zaznieť “Povedz mi”, „S Láskou“ a aj aktuálny singel “Život”, kde nám v klipe hosťovala Monika Hilmerová. Naši českí kolegovia tvrdia, že slovenské publikum vnímajú ako živšie. My sme však domáci, preto vnímame slovenské publikum ako niečo prirodzené. Ak však vezmeme do úvahy, že doma koncertujeme menej často ako u našich západných susedov, tak pre nás sú koncerty doma vzácne. Predsa len, zahráme pre publikum, ktoré nás stvorilo,“ teší sa Igor Timko.

apka 2

Lístky na „S Láskou NO NAME tour 2016“ sa na Slovensku dajú zakúpiť na www.ticketportal.sk a na koncerty v Česku na www.ticketstream.cz. Všetky novinky a informácie o skupine nájdete na www.no-name.sk a na facebookových stránkach kapely https://www.facebook.com/noname.sk?fref=ts. 

apka 6

S Láskou NONAME tour 2016 
24.4.2016 Košice
28.4.2016 Ostrava
29.4.2016 Ostrava — pridaný koncert!
1.11.2016 Praha oslava 20-tich rokov NO NAME

Zdroj: PROPAGANDA HOUSE