NO NAME pripravujú špeciálnu aplikáciu pre smartfóny, s ktorou spôsobili rozruch v americkom Silicon Valley!

Chalani z NO NAME sú viac ako trendy! Rozhodli sa pre fanúšikov vyvinúť špeciálnu aplikáciu do telefónov. Tú schvaľovali až v americkom v Silicon Valley, kde spôsobili poriadny rozruch! V centre svetového obchodu totiž nechceli veriť, že sa môže nejaká  kapela v Európe volať NO NAME a tak ich riadne preverovali.

Dobrá správa pre fanúšikov ale je, že špeciálna mobilná appka, ktorá nemá v Európe obdoby, je už na svete a chalani ju práve testujú! Okrem klasických priečinkov, ako koncerty, galéria, či hudba, appka obsahuje aj funkciu karaoke s nahrávací štúdiom.

Záujemcovia si priamo v telefóne budú môcť vytvoriť vlastnú nahrávku piesní NO NAME. Aplikáciu spustí obľúbená kapela tesne pred koncertným turné „S Láskou NO NAME tour 2016“, ktoré štartuje už 11. marca.

F03_8656

Chalani z NO NAME sa nezdajú! Do pozoru postavili aj Američanov v najväčšom sídle biznisu na svete, v Silicon Valley!

„V Silicon Valley má sídlo aj firma, ktorá certifikuje aplikácie na iPhony. My sme si dali na kľúč vyvinúť aplikáciu, ktorá bude na mieru šitá naším fanúšikom–poslucháčom. Jasné, že keď sa pánovi z Maca dostala na stôl naša appka, nechcel veriť, že je možné, aby sa nejaká  kapela v Európe mohla volať NO NAME. A tak sa začal kolobeh preverovania. Vypýtali si od nás všetky dokumenty vrátane registrácie ochrannej známky, analyzovali naše weby, facebooky, youtube kanály. Jednoducho si na nás posvietili. Celý proces síce nejaký čas trval, ale máme dve dobré správy. Prvá je, že nám mobilnú aplikáciu odsúhlasili a druhá, že naša appka je vyvíjaná pre oba operačné systémy, teda aj pre androidy, aj pre iPhony,“ usmieva sa líder skupiny NO NAME Igor Timko.

apka 1

Chalani vedia, že dnes všetky technológie smerujú do telefónov. Dali si preto poradiť od šikovných ľudí, ktorí sa tým zaoberajú a výsledkom je unikátna aplikácia, aká nemá v Európe obdobu!

„Okrem klasických priečinkov, ako koncerty, galéria, či hudba naša appka obsahuje aj funkciu karaoke s nahrávacím štúdiom. V  reálnom čase si bude môcť každý priamo v telefóne vytvoriť vlastnú nahrávku našich piesní, buď so mnou ako duet, alebo tí čo si veria viac, môžu môj hlas úplne stíšiť a zaspievať si s NO NAME. Je to v podstate miništúdio, ktoré vám umožní spievať so sprievodom NO NAME. Možno časom spravíme súťaž medzi fanúšikmi o najlepšiu nahrávku, uvidíme… Aplikácie do telefónov si pomerne bežne nechávajú vyvíjať naši zahraniční hudobní kolegovia, no o takomto karaoke štúdiu sme ešte nepočuli,“  netají hrdosť Igor Timko.         

apka 2

Karakoke nahrávku s NO NAME prostredníctvom smartfónu si môžete vyskúšať už o pár týždňov.

„Aplikáciu momentálne testujeme, chceme aby fungovala dokonale. Celý vývoj sme zverili do rúk bratislavskej firme. Šikovní vývojári sú otvorení všetkému možnému, takže si vymýšľame kadečo možné i nemožné. Takzvaný „slávnostný výkop“ našej appky je naplánovaný tesne pred koncertným  turné, ktoré štartujeme 11. marca,“ dodáva Igor Timko.

apka 6

NO NAME hrá v zostave Igor Timko, spev, Dušan Timko, gitara, Ivan Timko, bicie, Roman Timko, gitara, Vilo Gutray, basa a Zoli Sallai, klávesy. Hudobníci v týchto dňoch intenzívne cvičia na „S Láskou NO NAME tour 2016“.  Lístky sa predávajú veľmi rýchlo. Koncerty v Brne a Ostrave sú už vypredané, preto chalani z NO NAME v týchto mestách pridávajú ďalšie vystúpenia. Lístky sa na Slovensku dajú zakúpiť na www.ticketportal.sk a na koncerty v Česku na www.ticketstream.cz. Všetky novinky a informácie o skupine nájdete na www.no-name.sk a na facebookových stránkach kapely https://www.facebook.com/noname.sk?fref=ts. 

S Láskou NO NAME tour 2016
11.3.2016 Plzeň
12.3.2016 Písek
15.3.2016 Zlín
17.3.2016 Brno
18.3.2016 Brno – pridaný koncert!
24.3.2016 Ústi and Labem
25.3.2016 Liberec
15.4.2016 Hradec Králové
16.4.2016 Trutnov
20.4.2016 Bratislava
24.4.2016 Košice
28.4.2016 Ostrava
29.4.2016 Ostrava — pridaný koncert!
1.11.2016 Praha oslava 20-tich rokov NO NAME

Zdroj: PROPAGANDA HOUSE