NO NAME prichádzajú do slovenského éteru „S Láskou“!

„S Láskou“. To je názov nového singla a ďalšieho hitu miláčika slovenskej a českej hudobnej scény, skupiny NO NAME. Novinka „S Láskou“ je z autorského pera lídra a speváka skupiny Igora Timka. Singel „S Láskou“ je o tom, že človek dokáže plnohodnotne žiť, až keď je milovaný. K piesni, ktorá má rovnaký názov ako pripravovaný album NO NAME, plánujú hudobníci nakrútiť aj videoklip. Užite si novinku v podaní 7-násobného Slávika bez hraníc, NO NAME!

Skupina NO NAME predstavila novú skladbu z pripravovaného albumu s názvom „S Láskou“. Hudobná novinka je z autorského pera lídra a speváka skupiny Igora Timka. Skladba je, ako už samotný názov napovedá, o láske.

„Čim viac si uvedomujeme, že človek dokáže plnohodnotne žiť len vtedy, keď je milovaný. Skrátka všetko sa dá, ale ustáť to vieme len s láskou. Nová pieseň “S Láskou” je z môjho autorského pera a hudba aj text vznikali súčasne. Tento spôsob tvorby považujem za najlepší, pretože hudba s textom dozrievajú tým najprirodzenejším spôsobom. Navyše to, že v našej kapele sú autori, ktorí sú disponovaní textovo aj hudobne, nám dáva pocit slobody. Preto nie sme odkázaní na externých skladateľov,vysvetlil líder skupiny NO NAME Igor Timko.K piesni „S Láskou“ plánuje skupina NO NAME nakrútiť aj videoklip. Nový album oceňovaných hudobníkov vyjde začiatkom októbra.

„Na klip sme oslovili Juraja Lehotského. Obhliadky nových lokácií do klipu sme absolvovali na konci prázdnin. Nový album vydáme, ak sa nič dramatické nestane, presne 5. októbra. Naše ďalšie hudobné dieťa sa bude volať rovnako ako singel, teda S Láskou, prezradil Igor Timko.

noname_03

Na novom albume „S Láskou“ sa podieľali všetci členovia NO NAME. Kapela hrá v zostave Igor Timko, spev, Dušan Timko, gitara, Ivan Timko, bicie, Roman Timko, gitara, Vilo Gutray, basa a Zoli Sallai, klávesy. Už pravidelným hosťom albumov skupiny NO NAME je aj Martin Gašpar, ktorý hosťuje na basovú gitaru v niekoľkých piesňach.

V dnešných moderných spôsoboch ponímania hudby je pomaly netradičné už aj to, že kapela hráva na živých – reálnych hudobných nástrojoch. Samozrejme,  že si v štúdiu pomáhame  technológiami,  bez nich to už v súčasnosti nejde,“ hovorí s úsmevom Igor Timko.

Foto 1

Prvým singlom z pripravovaného albumu NO NAME je už známa skladba „Povedz mi“. Jej autormi sú bratia Dušan a Igor Timkovci. Pieseň je o tom, ako si ľudia komplikujú život, a pritom prehliadajú sféry skutočného šťastia. Skupina má za sebou aj dvojkoncert v Pezinku s českou populárnou kapelou Chinaski. Pre fanúšikov pripravujú chalani z NO NAME začiatkom budúceho roka turné. Všetky novinky a informácie o skupine nájdete na www.no-name.sk a na facebookových stránkach kapely https://www.facebook.com/noname.sk?fref=ts.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.