Nina a Cimy skonvertujú ďaľšie hudobne nevyvinuté duše.

NINA PIXEL / Hertz / Kunst-plattform je prienik zmutovaných industriálnych rytmov spolu so záhadným temnom v pozadí. Vplyvy krutého techna, ambientných dronových vsuviek a noisové základy sa v setoch záhadnej devy Niny Pixel viažu cez seba v nekonečnej spleti slučiek, vyskladaných do modifikovaných príbehov pôvodných skladieb.

Áno, toto všetko je Nina, šarmantná ale temná, pod rúškom hmly sa vynárajúca a prekvapujúca publikum. Ak budete patrične pripravení, možno sa aj Vám podarí ju uzrieť a ucítiť jej hudobný dych útočiaci a kričiaci na parket !

CIMY / Headroom vyrástol na progresívnom zvuku, ovplyvnený púchovskými domácimi djmi, ktorí boli síce základným pilierom, ale hudobný most postavil úplne iným smerom ako sa od neho očakávalo. Opustil 130bpm, spomalil, ale pritvrdil silným groovom. Intro je vždy s nádychom deepu či minimálu, no záver jeho setov je často nevyspytateľný. Jeho silnou zbraňou sú gramóny, ktoré na záver svojho vystúpenia hádže do publika, čím sa mu aj tak nepodarí zdemolovať parket plný ľudstva, pretože počas jeho setov povstane aj posledná náhodne hudobne nevyvinutá duša…

…a čo Ty ? Tiež si ešte nepripravený ? Týto dvaja profesori Ťa zaškolia do mágie, z ktorej Ťa už žiadna Madonna nevytiahne.

Viac o evente: www.fb.com/events/567361976618764/. A nezabudni sledovať live zvukový záznam z parketu, kde sa postupne objavujú všetci djs, ktorí *Alternatívu navštívili https://www.mixcloud.com/electroplayground/.

Zdroj: www.ElectroPlayground.com