Nightwork zahrajú ešte jeden koncert na radiu City.

Kapela NIGHTWORK oznámila oficiální přestávku, která bude trvat neurčitou dobu. Rozloučením s jejich dosavadní kariérou by měl být megakoncert v pražské O2 Areně.

Pokud se na něj nedostanete, máte možnost slyšet ještě jeden, výjimečně přidaný akustický koncert, který kluci zahrají pouze na radiu City 93,7 FM – v pátek 25. října 2013 od 15:00. Vojta Dyk, Jakub Prachař, František Soukup, Jan Maxián, Jakub Antl a Ondřej Sluka budou totiž hosty dalšího speciálu Petra Slívy s názvem CITY LIVE. „Nightwork jsou fenomén a nezkrotitelné zvíře a navíc jsou pánové velkými sexsymboly našich posluchaček, takže nás možná čekají napínavé a nečekané zážitky“, říká průvodce pořadem, moderátor Petr Slíva. Produkční tým připraví z hodinového vystoupení speciální videa, která budou exklusivně umístěna na oficiálním YouTube profilu radia City – www.youtube.com/city937. Zájemci mohou navíc získat úplně poslední místenky, o které se hraje v odpoledním vysílání radia City do čtvrtka.

head_cl_nightwork2

CITY LIVE: Pražské radio City má pro vás hudební speciál CITY LIVE. Každý měsíc se mohou posluchači těšit na speciální živě odehraný akustický krátký koncert s nejlepšími českými a slovenskými muzikanty. Pořad CITY LIVE můžete slyšet v odpoledním vysílání Petra Slívy vždy po 15. hodině. Několik posluchačů radia City může být přímo na místě koncertu a užít si neobvyklý zážitek opravdu zblízka. Hostem říjnového speciálu CITY LIVE bude v jedinečném vystoupení kapela NIGHTWORK, v listopadu se můžete těšit na další lídry české scény – kapelu Chinaski.

Zdroj: radio City