Neverback útočí na politkov!

Nitrianska pop-rocková skupina Neverback sa poriadne obula do politikov! Vo svojom novom videoklipe Páni v oblekoch si na paškál zobrala slovenskú politickú scénu, ktorej neostali nič dlžní.

Výber lokalít natáčania novej snímky ako Prezidentský palác alebo budova Národnej rady SR preto nebol náhodný. To, že majú chalani z Neverbacku poriadnu guráž dokázali hneď niekoľko krát.

PromoNvrbck

„V čase, keď som písal túto pieseň, cítil som skutočnú agresiu voči všetkému, čo sa dialo naokolo. V rádiu, v televízii samé kauzy, vraždy a zločiny. Páni v oblekoch symbolizujú všetkých tých, ktorí zneužívajú svoju moc a postavenie, robia si čo chcú a smejú sa ľudom do očí,“ vyjadril sa spevák skupiny Marcel Dragúň, ktorý je nemenej známy svojim pôsobením v československej edícii Superstar, kde to dotiahol až do semifinále.

Videoklip vyšiel z produkcie agentúry Žijeme hudbou, s ktorou bude spätá aj činnosť skupiny v blízkej budúcnosti. Samotnú pieseň si však pod producenstkú taktovku zobral    Jimi Cimbala.

VideoklipPVO

„S Jimim by sme radi nahrali aj ďalší album, ktorý plánujeme už v nasledujúcom roku,“ dodal spevák. Producent, autor a gitarista Jimi Cimbala je známy aj zo spoluprác s mnohými poprednými slovenskými interpretmi ako sú napríklad Elán, Pavol Habera, či z nedávnej spolupráce so skupinou Zoči Voči.

Nový rok 2014 berie Neverback naozaj útokom. Plánuje nahrať ďalší singel a videoklip, vydať CD a na jar vyraziť na slovenské turné s kapelou Ranná Nevolnosť.

Zdroj: Neverback