Nenechaj si ujsť Zulah Tour 2014!

Žijeme Hudbou a ZULAH si pre Vás pripravili Turné, na ktoré len tak ľahko nezabudnete. Ide totiž o turné kapiel Neverback, Ranná Nevoľnosť a Bod Omylu. Turné podporuje mladé talentované skupiny a pomáha ukázať ich hudbu svetu.

Počas turné sa môžete tešiť na kvalitné koncerty týchto troch kapiel, skvelú zábavu, merch ZULAHu a množstvo ďalších prekvapení.

ranna_nevolnost

Chceme aby sa kapely predstavili v kluboch a mestách, v ktorých ešte nehrali alebo naopak, v ktorých majú svoju základňu fanúšikov a môžu ich potešiť svojim vystúpením.

K turné sa za ZULAH vyjadril aj FORUS:

Už keď sme v roku 2011 zakladali značku, vedeli sme, že chceme na 100% spolupracovať s kapelami. Keďže máme hudobné korene je to pre nás najlepší spôsob ako zviditeľniť náš produkt a vzájomne si pomôcť. Štýl obliekania a hudba idú od nepamäti ruka v ruke a teda jedno  bez druhého je ako hrniec bez pokrievky alebo opačne.

never_back

Orientovať sa smerom k hudbe, kapelám a interpretom bola vždy naša priorita. Väčšina našich produktov je 100% organického charakteru alebo z recyklovaných materiálov a týmto zároveň posúvame odkaz o ochrane životného prostredia prostredníctvom fanúšikov, kapiel a interpretov ďalším generáciám.

Keďže svetový textilný priemysel je v poradí na druhom mieste v znečisťovaní planéty, možno by táto problematika mala zaujímať viac ľudí, pretože teraz každý bojuje za ochranu planéty a ani nevedia čo si obliekajú.

BO Mala

Momentálne pripravujeme novú kolekciu, ktorá koncom mája tohto roku pôjde von. Preto sme nemohli a ani nechceli odmietnuť ponuku agentúry Žijeme Hudbou, ktorá nás oslovila pre partnerstvo a pripravili sme tak ZULAH 2014 Tour kapiel Neverback, Ranná nevoľnosť a Bod omylu, ktorá vystrelí 14.3.2014 v Nitre a potom nasleduje 9 zastávok po Slovensku! Keďže sa nám myšlienka pomáhať mladým kapelám páčila veríme, že týmto prispejeme k našej spolupráci.

zulah_tour

Zdroj: ŽIJEME HUDBOU