Natruc Talent jde do finále!

V sobotu 25. srpna 2012, probìhne na kolínském Kmochovì ostrovì již 15. ročník festivalu Natruc. Představí se mimo jiné David Koller, Mandrage, Wohnout, Krucipüsk, Sunshine, Blue Effect, Pipes and Pints, Konflikt (SVK), Hentai Corporation, Medvìd 009, Doctor PP, Luno, Bounce Bounce a další.

I v letošním roce se pořadatelé festivalu Natruc rozhodli dát prostor talentovaným kapelám z Čech a Slovenska v soutìži Natruc Talent. Symbolicky mezi potvrzenými interprety letošního Natrucu nechybí ani vítìz prvního ročníku soutìže Natruc Talent, skupina A Banquet, která je odborníky považována za nejžhavìjšího kandidáta na novou hvìzdu českého hudebního nebe.

Z více než stovky kapel přihlášených do soutìže Natruc Talent, vybrali pořadatelé finálovou desítku ve složení Cookies, Funktomass , DC Headline, Ginger, Holden Caulfield, Kočky neberem, The Elements (SVK), The Rest, Velmi krátké vlny, Žádnej Stres. O tom, které dvì kapely vystoupí 25.8. na festivalu Natruc, rozhodnou fanoušci v internetovém hlasování na festivalovém webu. Hlasování končí 31.5.2012, do této doby si rovnìž mùžete zakoupit vstupenky na festival v předprodejní síti Ticketstream za zvýhodnìnou cenu 250,- Kč

Více informací získáte na www.natruc.eu

Natruc

Zdroj: Agentura WINK
Publikoval: Redakcia GREGI.NET