Natočte Open Air Festival s mobilnou aplikáciou Vaše oči!

Staňte se součástí štábu Televize Metropol, která ve spolupráci s Open Air Festivalem představí unikátní projekt s názvem Vaše oči. Zveme všechny diváky a festivalové návštìvníky, aby se zapojili do tvorby televizního vysílání prostřednictvím vychytávky v podobì nové mobilní aplikace Vaše oči. Díky ní budete moci natáčet a posílat videa přímo do televizního studia, na web Televize Metropol a na YouTube kanál projektu. A kde jinde začít, než ve víru festivalového dìní?

Aplikaci si návštìvníci na Open Air Festivalu vyzkouší úplnì premiérovì. Po jeho skončení ale projekt Vaše oči jede dál a bude sloužit k zapojení veřejnosti do vysílání a tvorby televizního zpravodajství TV Metropol. Natočit video na mobil a vidìt ho v televizním vysílání? Nabijte si baterky a vyleštìte čočky, stali jste se potenciálními televizními reportéry!

Aplikaci si mùžete stáhnout zde pro Android a zde pro iPhone, nebo na webu projektu metropol.cz/vaseoci. Pak už jen natáčejte co nejzajímavìjší situace, nejvtipnìjší příhody a nejdùležitìjší okamžiky, a hlavnì – sdílejte! Videa natočená na festivalu poputují přímo do procesu zpracování, brzy po natočení se objeví na webu TV Metropol, na jejím YouTube kanálu, na Facebooku Miluju Prahu a na LED obrazovkách přímo na festivalu.

Kromì role televizního zpravodaje si mùžete vyzkoušet i roli autora hudebních klipù. Ve spolupráci s TV Metropol se letošní „andìlská“ kapela Mandrage rozhodla nechat natáčení klipu k písni Diplomat na svých fanoušcích, a vám se tak nabízí příležitost vidìt své jméno v jeho titulcích. Jak toho dosáhnout? Buďte se svým mobilem u pódia a až zazní první tóny písnì Diplomat, natočte co nejlepší zábìry. Prostřednictvím aplikace Vaše oči je pak odešlete přímo do studia. Z vašich nejpovedenìjších videí bude sestříhán finální hudební klip, který se objeví v TV Metropol i na YouTube. Nezapomeňte se pak pochlubit přátelùm, že jste jeho spoluautory.

vase_oci_postup_v032.jpg

Link na YouTube kanál: https://www.youtube.com/user/vaseoci/
Více informací na www.metropol.cz a www.openairfestival.cz.
Hlavními mediálními partnery festivalu jsou Evropa 2 a MF Dnes.

OAF


Zdroj: OAF
Publikoval: Redakcia GREGI.NET