Narodeniny Flédy s Tata Bojs & My Name is Music.

Brněnský klub Fléda oslaví své 12. narozeniny. Jako gratulanti přijedou Tata Bojs a rakouské duo My Name is Music. Velký koncert, kterým Fléda oslaví narozeniny, se uskuteční v sobotu 21.12.

Pro návštěvníky bude k dispozici vyhřívaný stan s grilovanými hamburgery od firmy Jiný Catering, během slavnostního večera dojde i k odhalení jedné podstatné vizuální novinky, kterou klub nachystal pro sezónu 2014.

Tata Bojs – Pro Brno tradiční kapela je hvězdou festivalů i vyprodaných klubových koncertů. Kapela stojí na příběhu dvou studentů ze základní školy na pražské Hanspaulce – výtvarníka Milana Caise a baskytaristy Mardoši. Tata Bojs si odjakživa zakládají na své vizuální presentaci, chytlavých melodiích i zapamatovatelných textech.

My Name is Music – Tato kapela je jedním z objevů klubu Fléda. Rakouské duo připomíná svou hudbou například The Kills. MNIM nestaví hudbu na překotných rytmech a megalomanské show – naopak jejich projev je intimní a plný humoru. Své umění satiry, hravosti a chytlavosti předvádí kapela v hitových skladbách Pop is Dead nebo Computer Game.

12. narozeniny klubu Fléda
Tata Bojs |  www.tatabojs.cz
My Name is Music | www.mynameismusic.com
Fléda, Brno | 21.12.2013
Fcb event.:  www.facebook.com/events/620519324672994/

tatabojs

Zdroj: Fléda