Indie gitarová Threesome (trojka) vo Fléde.

Fléda se 23. 5. stane na jeden den doupětem indie a hipsta mládeže, bude rájem pro vyvoněné a vyštajlované fanoušky nezávislé kytarové muziky. Vedle domácích Voodooyoudo vystoupí Walter Schnitzelsson ze Slovenska a My Name is Music z Rakouska.

MY NAME IS MUSIC

Rakouské duo připomíná The Kills nebo hvězdičky popu The Ting Tings. MNIM staví na kytaře/base a bicích. Jednoduché chytlavé melodie duo doplňuje elektronikou. Skladbám vévodí líbivý hlas zpěvačky, která poklidné pasáže kapel znenadání rozbijí údery do bicích. Nedílnou součásti My Name is Music je estetika a vtipné videoklipy, které se virálně šíří internetem.

WALTER SCHNITZELSSON

WS se nebojí experimentovat, účastnili například projektu Hudba města, který představuje slovenskou scénu v netradičním prostředí ulice a veřejných budov. Koncerty WS jsou nabité pozitivní a punkovou energií s nádechem starého rock’n‘rollu.

VOODOOYOUDO

Brněnská hvězda permanentně stoupá na hudebním nebi. Z malých koncertů se VDYD dokázali vypracovat na předkapelu Paula Bankse, účastníka festivalů Grape a ceněného Majálesu v Českých Budějovicích.  Pop, kytary a melodické zvuky a taneční rytmy tvoří charakteristický zvuk Voodooyoudo.

My Name is Music
Walter Schnitzelsson
Voodooyoudo
23. 5. 2013
Fléda club, Brno
Cena: 100/120 CZK
Facebook: https://www.facebook.com/events/237345316390790/

Zdroj: Fléda