NAJEXOTICKEJŠÍ A NAJVÄČŠÍ EURÓPSKY PLÁŽOVÝ FESTIVAL BALATON SOUND OZNAMUJE PRVÚ VLNU UMELCOV NA ROK 2023

Balaton Sound – pláž, slnko, hudba. Jeden z najrenomovanejších a najpodmanivejších elektronických plážových festivalov pod holým nebom v Európe sa v roku 2023 opäť vracia a predstavuje tých najväčších umelcov a DJ-ov, ktorí sú v súčasnosti na elektronickej scéne. Od 28. júna do 1. júla prinesú top hudobné veličiny ako Armin Van Buuren, Don Diablo, Dimitri Vegas & Like Mike a ďalší svoje najväčšie hity, aby rozžiarili pobrežie Balatonu.

Balaton Sound, ktorý sa nachádza na idylickom jazere Balaton v Maďarsku, sa vracia v roku 2023 a ponúka bezkonkurenčný luxusný VIP zážitok s dôrazom na niektoré z najväčších svetových mien elektronickej hudby. Festival bude hostiť odborníkov tanečného parketu ako Armin Van Buuren a Don Diablo, hit makerov Dimitri Vegas & Like Mike, ale tiež vracajúceho sa Hardwella. A čo viac, jeden z najunikátnejších britských umelcov Dimension, ktorý je čerstvo po vypredaní ikonickej Printworks, vystúpi po boku takých obľúbených umelcov, ako sú KSHMR, Kungs, Ofenbach, Joel Corry a mnohích ďalších umelcov, ktorí ešte nie sú ohlásení.

Balaton Sound, 2022

Po jedinečných VIP zážitkoch pozdĺž trblietavého jazera sa tohtoročný festival môže pochváliť aj novými plánmi pri jazere. Po pridaní denných plážových klubov na tento rok zažijú návštevníci festivalu predstavenie rôznych pouličných divadiel spolu s extravagantnými módnymi prehliadkami s medzinárodnými návrhármi a sériou relaxačných aktivít vrátane jogy a mnohých ďalších.

Balaton Sound ponúkne na tohtoročnom festivale aj viac možností ubytovania; s tradičnými možnosťami kempovania a glampingu. Exkluzívny VIP dovolenkový balíček bude možné zakúpiť aj v 5* hoteli BalaLand, ktorý sa nachádza v pešej vzdialenosti od festivalu s apartmánmi s výhľadom na jazero.

Balaton Sound, ktorý je obklopený tými najlepšími maďarskými vinohradmi ponúkne pre milovníkov jedla a vína najvyberanejšie produkty z celého regiónu. VIP sekcie festivalu sa môžu pochváliť množstvom aktivít – od kozmetického salónu až po čerstvé nápoje pri príchode, ako aj exkluzívne párty a prekvapenia, ktoré si nesmiete nechať ujsť

Anna Filutas (manažérka festivalu BS) povedala: „V tomto úplne prvom oznámení môžete vidieť, že už máme interpretov zo samotného vrcholu zoznamu 100 najlepších DJov, DJ Mag, ako sú Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike. , Don Diablo, KSHMR alebo Vini Vici‘. Balaton Sound je neprehliadnuteľným miestom pre večerné párty s nezabudnuteľným východom slnka na pláži Balaton, ale je to aj skvelá destinácia na načerpanie nových síl počas dňa. Okrem toho sa snažíme uspokojiť všetky potreby návštevníkov festivalu od dobrodružných kemperov až po návštevníkov hľadajúcich pohodlie a 5-hviezdičkové služby.

Miestna značka B My Lake aj tento rok spája sily s Balaton Soundom a privíta umelcov z undergroundovej hudobnej scény. Ďalší umelci budú oznámení v najbližších mesiacoch.

Zatiaľ uverejnený lineup od A-Z

  • Armin Van Buuren
  • Dimension DJ set
  • Dimitri Vegas & Like Mike
  • Don Diablo
  • Hardwell
  • KSHMR
  • Kungs
  • Ofenbach
  • Vini Vici
  • Joe Corry
  • & mnohí ďalší čoskoro!

Ceny lístkov:

K dispozícii iba počas nasledujúcich 72 hodín od 8. decembra:
4-dňový lístok už od 199 €
3 dňový lístok od 165 €
Vstupenky do kempu už od 29 €
Jednodňový lístok od 69 € (od 12. decembra)

Balaton Sound 2023 sa bude konať na jazere Balaton v Maďarsku od 28. júna do 1. júla. Viac informácií nájdete na www.balatonsound.com/sk

Armin Van Buuren, Dimension (DJ set),
Dimitri Vegas & Like Mike,
Don Diablo, Hardwell, KSHMR, Kungs, Ofenbach
Vini Vici

 28. júna – 1. júla 2023,
Balaton, Maďarsko
Vstupenky v predaji 8. decembra / bleskový predaj do 11. Decembra
Balatonsound.com/sk

Zdroj: TS