Heineken Balaton Sound odhaľuje 20 finálnych mien a podrobnosti k párties na lodi

Epický open air pod holým nebom konajúci sa pri jazere, vďaka ktorému je Heineken Balaton Sound dobre známy, je jednou z povinností pre každého milovníka festivalov a elektronickej hudby svetovej triedy. Dnes odhaľuje svoj finálny line up, tejto jedinečnej udalosti konajúcej sa pri nádhernom brehu jazera Balaton v Zamárdi v Maďarsku od 3. do 6. júla 2024. Predstavia sa vám Sama Adbulhadi, Laidback Luke, HoneyLuv, Henri Bergmann a Mau P popri už uverejnených menách ako Adam Beyer, Amelie Lens, Stephan Bodzin (live), Reinier Zonneveld (live), Mathame, Marshmello, Paul Kalkbrenner, James Hype, FJAAK, Mind Against, Maceo Plex, Miss Monique a hviezdy hard dance techna Sara Landry, Trym a 999999999 a mnohých ďalších .

4-dňové vstupenky sú k dispozícii len za 249 EUR na https://balatonsound.com/sk/tickets  a všetko odpálime špeciálnou Warm Up párty 7. júna v Buda Bay v neďalekom meste Budapešť s majstrami organického deep housu Bedouine z USA.

Najnovšia vlna mien dodáva celému line upu ešte vyššiu kvalitu s hviezdami naprieč žánrov housu a techna vrátane špičkových umelcov. Počínajúc kultovou palestínčankou Samou Abdulhadi, big future house majstrom notoricky známeho Laidbacka Luka, red hot house od americkej hviezdy HoneyLuv, elegantný melodický tech bude servírovať Henri Bergmann a množstvo najčerstvejších klubových peciek budete počuť vďaka holandskému hrdinovi Mau P a bude toho ešte viac, pretože pribudli aj Alfy Romero, Marino Canal, Estella Boersma, Cassian, Marwan Dua, HUGEL, Afriqua, David Löhlein, Airrica, Baugruppe90, Malugi, Olympe a v The Lookout vystúpia medzinárodne uznávaní Manuals, Meaghan a Nina Black.

„Tento rok sme si dali za cieľ zostaviť line up Heineken Balaton Soundu spôsobom, ktorý zhustí široké spektrum sveta elektronickej hudby do štyroch dní festivalu. Heineken Balaton Sound sa stal multi žánrovou párty oslavou, na ktorej si milovníci elektronickej hudby môžu slobodne vybrať z ponuky, objavovať nové, ale aj obľúbené hudobné žánre na celej festivalovej pláži,“ opísala kompletný lineup Anna Filutás, projektová manažérka Heineken Balaton Soundu. Hlavní organizátori festivalu vysvetlili, že jedným z vrcholov tohto ročníka je predĺženie hracieho času na Heineken Balaton Sound Main Stage, „od druhého dňa bude program pokračovať až do 3. hodiny rannej a v nedeľu až do úsvitu predstaví svetoznámy holandský Q-dance tím obrovskú Endshow, na rozlúčku s návštevníkmi festivalu.“

Vždy neprehliadnuteľné párties na lodi Heineken Balaton Sound sa budú opäť konať aj v roku 2024 a ponúknu maximálnu zábavu na Balatone počas dňa so značkami ako House Picnic vo štvrtok a Be Massive v piatok a ďalšimi, ktoré budú oznámené. Každá z nich vám ponúkne zábavu s najčerstvejšími hudobnými kúskami a zároveň ponúknu jedinečný panoramatický výhľad, ľadovo vychladené nápoje a nekonečné žiarivé slnko. Tieto párty sa budú konať denne od 2. do 5. júla, avšak počet lístkov je obmedzený, tak si ten svoj zabezpečte už teraz.

Heineken Balaton Sound nie je len festival – je to dokonalé spojenie dovolenky, cestovania, kultúry a hudby v úchvatnom prostredí jazera Balaton. Nádherná poloha je ideálnym miestom, kde sa môžete vyhrievať na slnku, hýčkať hudbou a ponoriť sa do sveta pulzujúcich zážitkov v miestnom regióne a jeho okolí. Vyskúšať môžete 1 km dlhú plážovú časť, vychutnať si relax na nábreží a všetky spôsoby. vodných hier vo dne i v noci. A ešte čosi navyše – Budapešť máte na skok za zhruba hodinu.

Toto všetko je ľahko dostupné pre cestovateľov z celej Európy a keď sa raz odvážite prísť, ponúkneme vám nekonečné dobrodružstvo spojené s prechádzkami, módnymi prehliadkami, športom, tanečnými workshopmi, techno jogou a mnohým iným, aby ste odchádzali s tými najlepšími zážitkami. Hudobne vám ponúkneme špičkovú úroveň aj vďaka monumentálnemu main stagu s obrovskou LED stenou a tiež preslávený B stage, pričom každé z týchto miest sa môže pochváliť špičkovým audiovizuálnym a zvukovým systémom.

Máte možnosť kempovania priamo na mieste, alebo môžete využiť ponuku neďalekých hotelov v Zamárdi alebo Siofóku čím sa stane pre vás Heineken Balaton Sound ultimátnou letnou dovolenkovou destináciou od 3. do 6. júla 2024.

Úplný program a vstupenky na Warm Up Party, Boat Party a Festival nájdete na www.balatonsound.com/sk  alebo navštívte oficiálnu aplikáciu a získajte vstupenky skôr, ako ceny stúpnu.

TS