Plážový festival Heineken Balaton Sound v spolupráci s Europa 2 Rádiom predstavujú Slovak Stage – Take Over

Heineken Balaton Sound v spolupráci s Europa 2 Radiom predstavujú Slovak Stage – Take Over. Vy budete tak mať  5. júla po prvý krát príležitosť zažiť jedinečné vystúpenia Slovenských djov na jednom stagy na tomto fantastickom plážovom festivale, ktorý ponesie príznačný názov Take Over.

Na tomto medzinárodnom poli budete môcť premiérovo pokope zažiť slovenskú djskú špičku ako Dj EKG, Milan Lieskovský, Ray Paeron Michal Breeth. Táto premiéra bude o to exkluzívnejšia, že bude spojená so súťažou o najlepší nováčikovský djský mix, ktorej víťaz dostane príležitosť sa predstaviť v otváracom sete tohto stagu! Viac podrobností o tejto súťaži, ktorá poskytne možnosť niektorému zo slovenských djov ukázať svoje schopnosti na festivale Heineken Balaton Sound už čoskoro.

Jedno z najväčších podujatí pri jazere pod holým nebom v Európe, už medzi časom predstavilo aj množstvo zahraničných mien, ktoré sa tam počas nadchádzajúceho leta predstavia. Sú medzi nimi napríklad  James Hype, Purple Disco Machine, Paul Kalkbrenner, John Newman, Marshmello, Lost Frequencies, alebo Timmy Trumpet.  Heineken Balaton Sound sa bude opäť konať od 3. do 6. júla 2024 vo nádhernom prostredí pri jazere Balaton v Zamárdi v Maďarsku.

Prineste so sebou aj vy kus Slovenska na toto medzinárodné podujatie, zoberte si klaksóny, trúby a zástavy a prídite podporiť svojich obľúbených djov! Zabezpečte si vstupenky na Heineken Balaton Sound 2024 už teraz v aktuálnej cenovej hladine iba do 6. marca!

Heineken Balaton Sound
Webstránka: https://balatonsound.com
Vstupenky: https://balatonsound.com/tickets/
Facebook: https://www.facebook.com/BalatonSound
Instagram: https://www.instagram.com/balatonsound/

Vstupenky: www.balatonsound.com
Dátum: 3. – 6. júla 2024
Miesto: Balaton, Zamárdi, Maďarsko

Zdroj: Balaton Sounds