Najelegantnejší Silvester v Brne – posledný deň roka v swingovom štýle!

Brněnská Fléda se 31. prosince 2013 promění v kouzelné místo s atmosférou elegantních tančíren a kabaretů. Dobové dekorace a outfty, live band, swingový a electro-swingový DJs a lechtivé burlesque tanečnice. Zkrátka nestylovější Silvestr ve městě! 

Živého koncertu se ujme jazz-swingový band Pavlík a továrna na jam, jehož hudba je přímo stvořená k bláznivým tanečním kreacím. Pětičlenný jazz-swingový band ve složení trumpeta, baskytara, klávesy, bicí a vokály. Kapela netradičního jména je synonymem pro gejzír nekonečné energie a autentickou radost z muziky. Hraje průřez stylů počínaje swingem, přes funk až po moderní jazz. Její hudba je jako stvořená ke svižnému tanci a bláznivým kreacím na tanečním parketu.

Nebudou chybět ani vyhledávaní DJs z bookingu Electro Swing Bohemia – DJs Swing Thing & Papa Django s originální selekcí a nespoutanou energií. DJská dvojice spojená projektem MALALATA se po festivalové sezóně a mini turné po USA a Mexiku vrátila do českých a slovenských klubů a elegantních tančíren v plné síle. Swing Thing a Papa Django, kteří vystoupili na jednom pódiu s kapelami Parov Stelar Band, Kormac a Dunkelbunt, v říjnu vyprodali v rámci projektu Electro Swing Fever brněnskou Flédu a pražské Roxy. www.swingthing.sk, www.papadjango.sk

Dalším DJs bude známý karlovarský švihák DJ Paolo di Maki.

Tím ovšem silvestrovský zážitek nekončí!

Vaše smysly poškádlí burlesque tanečnice vystupující pod názvem Dolls.
Speciální výběr drinků vám umíchají zruční barmani.
Vaše chuťové pohárky potěší home-made chuťovky od lokálních výrobců.

SWING SILVESTR FLÉDA
31.12.2013
Fcb event.:  www.facebook.com/events/491315587649333
Předprodej vstupenek smsticket.cz

jk_swing_silvestr_tlacovky

Zdroj: Fléda