Na Uprisingu sa predstavia aj Solo Banton a Disrupt!

Na piatom ročníku Uprising Reggae festivalu, ktorý sa uskutoční 24. a 25. augusta na bratislavských Zlatých pieskoch, vystúpi aj anglický spevák Solo Banton. Toho bude sprevádzať nemecký producent Disrupt. Obaja už na Uprising v minulosti účinkovali, nikdy však v spoločnom projekte.

Tento rok na festivale predstavia svoje spoločné EP s názvom Music Addict. Solo Banton debutoval v roku 2010 albumom Walk Like Rasta, pričom v súčasnosti pracuje na jeho nasledovníkovi. Medzi jeho najznámejšie skladby patria Music Addict, Talk To Me, No, Walk Like Rasta alebo Make You Groove.

Na Uprising Reggae festivale sa tento rok predstaví aj jamajská legenda Lee „Scratch“ Perry, britská kapela Asian Dub Foundation, jamajský spevák Anthony B, britskí reggae a dancehalloví priekopníci Top Cat a Tenor Fly, britské zoskupenie Zion Train, jamajsko-americký spevák Tarrus Riley s The Blak Soil Band, legenda roots reggae Max Romeo, Deadly Hunta z Veľkej Británie, jamajská skupina Raging Fyah so speváčkou Etanou a ďalší. Vstupenky na festival sú v predpredaji v sieti Ticketportal za 30 eur.

www.uprising.sk
www.facebook.com/uprisingreggaefestival

UprisingBanner

Zdroj: Uprising Reggae Festival
Publikoval: Redakcia GREGI.NET