Na pardubickú Christmas Party sa vracajú kozmický jazdci Space Djz!

Na Christmas party se návštěvníkům představili naposledy v roce 2010 a jejich techno jízda stála opravdu za to! Domácím clubberům nejsou žádnou neznámou a jejich energické techno sety na 2 mixy, v rámci kterých jdou napříč historií tohoto žánru, baví party people po celém světě. Ano řeč je o britském duu Space Djz, které se na letošní Christmas party opět vrací v plné síle.

Pojďme si ale připomenout jejich historii a osvěžit si mysl, jak vlastně spolupráce Jamieho a Bena začala až pokračuje až po současnost.

spacedjz03

Ben a Jamie se poznali na konci osmdesátých let, kdy ve Velké Británii frčel Hip Hop, Break Dance a startovala éra Rave parties. Za nedlouho z Detroitu na scénu přichází styl zvaný techno, kterému oba členové Space Djz propadli a v rámci svých setů ho začali kombinovat s acid housem, breakbeatem, electrem, hip hopem nebo reggae.

Díky tomu byli považování za inovátory, kteří v polovině devadesátých let rozjíždí vlastní produkci a vydávají jeden úspěšný release za druhým.

Za zmínku stojí jejich počiny Ak 47, Rate of Range, Solaris a celá řada dalších, které spatřili světlo světa na renomovaných labelech, mezi které patří například NovaMute, CLR, Eukatech, PrimeEvil, Speilzeug nebo jejich vlastní labely Potential rec., Ergonomix, ReRub, 50hz, Ground, Foundation a Target.

Příznivci techna rozhodně nemohou zapomenout na jejich legendární dvou cd – The Last Djz on Earth!

Jsme velice rádi, že tito charismatičtí pánové přijali pozvání na Christmas party 2013 a jejich kosmickou jízdu si budete moci opět užít i vy!

Kompletní informace o Christmas party naleznete na https://www.facebook.com/christmasparty2010?fref=ts

Vstupenky si můžete stále kupovat v síti Ticketportal: https://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=131948

1381940_10200696203831793_567246470_n

Zdroj: Touster Production