Christmas party predstavuje 5 matadorov domácej elektronickej scény!

Toky, Chris Sadler, Džejár, Enrico a Michael C – to je další pětice vystupujících na prosincové Christmas party v Pardubicích.

Pojďme si tyto umělce blíže představit a zároveň zmínit předposlední warm up k 14. ročníku Christmas party, který proběhne nadcházející pondělí 16.12. v pražském klubu Roxy!

Toky

Ačkoliv je Toky ze sousedního Slovenska, jeho jméno je úzce spjato s českou taneční scénou, na které působí již od jejího počátku. Toky se věnuje djingu od roku 1994  a za téměř dvacet let jeho aktivní kariéry toho dokázal opravdu mnoho.

toky_bene

Kromě celé řady vystoupení po celé Evropě na prestižních eventech a v klubech má za sebou nespočet vydaných releasů a mixovaných kompilací. Za zmínku stojí například Antidandruff 2,3,4, PVC, Numb či legendární série vinylů Olga + Jozef. Jeho nekomprosmisní techno sound můžete v rámci mixovaných cd’s nalézt například na Antidundruff 5.0, Technoenergy 8 nebo Frezee mixu.

Doufáme, že si Tokyho sound na pardubické Christmas party užijete!

Chris Sadler

Další umělec Chris Sadler sice pochází z anglického Nottinghamu, ale od roku 1996 žije v České republice, která se stala jeho druhou rodnou zemí, kde tvoří a vystupuje. V dnešní době právem patří mezi stálice domácí elektronické scény.

1489039_687937814561081_1595621284_n

Jeho osobitý sound můžete pravidelně slýchávat na předních domácích festivalech a parties, ze kterých bychom mohli vyzdvihnout například festival Mácháč nebo halový event Citadela, kde vystoupil po boku Carla Coxe. Chrisův rezidentní večer Climax oslavil v listopadu neuvěřitelných 15 let své existence a za své mluví i jeho vlastní produkce, která spatřila světlo světa na labelech jako je například domácí MOSP, FS Music nebo One Way či Inwama. Jeho energický house a pověstné svítící brýle budou ozdobou letošní Christmas party a bude se na co těšit!

Džejár aka Roger Venzent

Džejár aka Roger Venzent působí na scéně od roku 1999. Jeho fanoušci si určitě pamatují na mixované cd Techno Japko mix, které bylo součástí dnes již zaniklého časopisu Xmag.

576500_168654393257704_1583902043_n

Džejárova kariéra je úzce spjata s pořádáním legendárního festivalu Svojšice a pardubické Christmas party, na kterých vystoupil po boku jmen jako je například Sebastien Leger, Technasia, The Advent, Marco Bailey, Tommy DeClerque, Christian Smith nebo Dave Clarke.

Užijte si jeho pojetí současného techna na 14. ročníku Christmas party i vy!

Enrico

Za gramofony se poprvé postavil v roce 1993. Od té doby se představil ve všech známějších klubech a na předních parties a festivalech jako je například festival Creamfields, Mácháč, nebo Cosmic Trip. Kromě vystoupení v České republice prezentoval svůj sound také za hranicemi naší země.

dj_enrico

Za zmínku rozhodně stojí vystoupení v jednom z nejlepších klubů světa – Amnesii na Ibize, dále v Thajsku, na Kostarice, v Panamě, Nikarague či Velké Británii. Kromě spousty vystoupení se Enrico věnuje i vlastní hudební produkci, kterou vydal na domácím labelu FS Rec. V neposlední řadě je majitelem legendárního pražského afterklubu Studio 54, které je známé i za hranicemi naší země díky svým strhujícím afterparties s neopakovatelnou atmosférou.

Doražte na jeho vystoupení na Christmas party i vy a rozhodně nebudete litovat!

Michael C

Michael je rezidentem úspěšného pořadu o taneční muzice Dance Exxtravaganza na rádiu Evropa 2. Jeho počiny hrají takoví umělci jako je například Ferry Corsten, Guiseppe Ottaviani a nebo Sean Tyas a Michael C se sám v minulosti objevil v TOP 50 světového žebříčku The DJ List.

6dd3064a9d5a6d94c293c9a419ae2754

Kromě domácích vystoupení na eventech typu Transmission, Mácháč, Pleasure Island nebo Trancefusion, se Michael představil například v Číně, Itálii, Bulharsku, Německu nebo Polsku. Dalším Michalovým úspěchem je i oficiální remix pro britskou skupinu Kosheen.

Pokud jste příznivci energického progressivu a tranceu, tak vám set Michaela C na 14. ročníku Christmas party sedne určitě do noty!

Christmas party Warm up v pondělí 16.12. v rámci Free Mondays v pražské Roxy:

Na závěr bychom vás rádi pozvali na předposlední warm up k pardubické Christmas party, na kterém se představí již zmiňovaný slovenský techno jezdec Toky, Džejár aka Roger Venzent. Dále pak svůdná Jaqullin, metropolitní showman Tokátko a Adam Jensen.

Vstupné je jako vždy zcela zdarma!

Kompletní informace o Christmas party naleznete na: https://www.facebook.com/christmasparty2010?fref=ts

1381940_10200696203831793_567246470_n

Zdroj: Touster Production