Christmas party predstavuje talenty nastupujúcej generácie!

Subgate, TGT Live, Revis a Adam Jensen uzavírají kompletní line-up 14. ročníku pardubické Christmas party. Pojďme si tyto čtyři umělce blíže představit!

Subgate

Na domácí scéně působí od roku 2000. Za více jak třináct let si vybudoval silnou fanouškovskou základnu a kromě celé řady domácích eventů, mezi které patří například festivaly Mácháč, Svojšice, Cosmic Trip nebo halovky Citadela či Apokalypsa vystoupil i za hranicemi naší země. Jeho sound mohlo okusit publikum na Kostarice, Sri Lance, v Německu nebo na Slovensku. V minulosti supportoval taková jména jako je například Carl Cox, Kaiserdisco, Jay Lumen, Marco Bailey nebo Jon Rundell. Kromě vystoupení se věnuje i vlastní produkci a jeho muzika vychází na labelech nejen u nás, ale také v Mexiku, Španělsku, Itálii nebo Velké Británii.

TGT

Aleš Povr aka TGT se věnuje vlastní produkci od roku 1995. Od té doby působil hned v několika hudebních projektech jako je například Hight State, Trancegate nebo The Clang. Vystoupil po boku jmen jako je Marco Zaffarano, Scan X, Nathan Coles, Corvin Dalek a nebo Oliver Klein. Jeho největšími úspěchy jsou vystoupení na festivalech Mácháč, Open Air Field, Summer of Love nebo Hangars. Za zmínku stojí i vydání jeho EP One digital emotion. Skladba Tma se objevila na slovenské kompilaci Adidas Pure a dočkala se i videoklipu. V současnosti se TGT prezentuje energickým techhousem a melodickým technem a doufáme, že si jeho vystoupení užijete stejně jako my!

Revis

Talentovaný dj a promotér se pohybuje na naší scéně už nějaký ten pátek. Za tu dobu se díky svým setům zapsal do paměti nejednoho českého clubbera. V minulosti se představil například s umělci jako je Luigi Madonna, Spartaque, Uto Karem, Mladen Tomic nebo Jay Lumen a svůj um ukázal na festivalech jako je Mácháč, Pleasure Island nebo Svojšice. Kromě těchto eventů zavítal take do Irska a za zmínku rozhodně stojí i jeho promotérská činnost, kterou oživuje kulturu na poli domácí scény!

Adam Jensen

Aktivity agentury DC promo, která má na svém kontě kromě pardubické Christmas party také festival Svojšice, jsou mu velmi blízké a tak ve spojení s těmito eventy můžete slyšet i jeho pojetí elektronické hudby. Ve spojení se 14. ročníkem pardubické Christmas party jste ho mohli slyšet hned na několika warm upech a svou premiéru si odbyde i na výstavišti ABC.

Veškeré informace o Christmas party naleznete na https://www.facebook.com/christmasparty2010?fref=ts

1381940_10200696203831793_567246470_n

Zdroj: Touster Production