Na festivaly Rock am Ring a Rock im Park sa už predalo viac ako 110 000 vstupeniek!

Aj napriek tomu že do začiatku festivalov Rock am Ring a Rock im Park zostávajú ešte 4 mesiace, v súčasnosti je na najpopulárnejšie nemecké open­air festivaly predaných už viac ako 110 000 vstupeniek!

Vstupenky na oba festivaly sú stále k dispozícii prostredníctvom siete www.eventim.de/en za cenu 199€ pre Rock am Ring alebo 195€ pre Rock im Park. V predaji sú taktiež aj balíčky vstupeniek na festivaly Rock am Ring / Rock im Park + Rock’n’Heim.

green_day_469

Organizátori už skôr oznámili hlavných headlinerov podujatí, „veľkú štvorku“ ­ Metallica, Iron Maiden, Linkin Park, Kings of Leon ­ a teraz odhaľujú aj headlinerov pre Alternastage ­ Nine Inch Nails a Queens Of The Stone Age, a viac ako 30 ďalších kapiel, ktoré sa predstavia v prvý júnový víkend na Nürburgringu a v Norimbergu.

Nové kapely: Alligatoah / Alter Bridge / Avenged Sevenfold / Babyshambles / Booka Shade / Die Fantastischen Vier / Fall Out Boy / Ghost / Gogol Bordello / Gojira / Heaven Shall Burn / In Extremo / Jake Bugg / Jan Delay & Disko No. 1 / John Newman / Klangkarussell Live / Kvelertak / Left Boy / Mando Diao / Marteria / Mastodon / Maximo Park / Milky Chance / Nine Inch Nails / Of Mice & Men / Opeth / Portugal. The Man / Queens Of The Stone Age / Rob Zombie / Rudimental / SDP / Sierra Kidd / Slayer / Suicide Silence / Teesy / The Offspring

www.rock­am­ring.com
www.rock­im­park.com
www.rock­n­heim.com

Zdroj: Rock am Ring / Rock im Park