N2H prichádza s novinkou BALANC!

N2H, po singli Chladné mesto, ktorý vyšiel ešte v októbri minulého roka, prichádzajú s novinkou s názvom „BALANC“.

Na skladbe spolupracovali s talentovaným spevákom a hudobníkom Erikom Jurčákom, ktorý okrem refrénu spolupracoval aj na hudobnej produkcii tejto skladby.

V klipe, ktorý produkovala Newill Media Agency, účinkujú mladí talentovaní tanečníci zo Základnej umeleckej školy v Spišskom Podhradí.

Skladba Balanc je odkazom na tradičný vnútorný konflikt medzi rozumom a citom, v podaní Deratelumpa, Taupa Brafa a spomínaného Erika Jurčáka.

Taupo Braf:

„Balanc je skladbou, v ktorej pracujeme s hlbšou témou. Vychádzame zo životných situácií, v ktorých sa ako ľudia chtiac či nechtiac nachádzame. Vzhľadom k tomu, že už nepatríme k najmladším, naša tvorba je postavená na hodnotách, s ktorými sme rap začali robiť pred viac ako 15 rokmi. Pre nás je stále dôležitá výpovedná hodnota textu a udržanie si osobnej integrity. Aj keď dnes to možno neprináša až taký úspech. Naše skladby sú stále do istej miery experimentom, pretože radi skúšame nové veci, miešame žánre a spolupracujeme s novými ľuďmi. Osobne by som chcel poďakovať Erikovi za skvelý prístup k tvorbe a vyzdvihol by som výkon tanečníkov, ktorí nakrúcali v naozaj veľmi nehostinných podmienkach s prachom až za ušami, ale zvládli to naozaj super.“

Ako Taupo spomenul, v tomto roku je to 15 rokov, od založenia skupiny. V súvislosti s týmto výročím, N2H pripravuje EPčko, na ktorom budú spolupracovať so zaujímavými ľuďmi zo slovenskej scény.

FB: https://www.facebook.com/n2hrap/

IG: https://www.instagram.com/n2h_rap

SPOTIFY:

https://open.spotify.com/album/7jUMEu6OS0Tys8TOkDeTS3?si=kSbl9svaT0GGqstsMn-2AA

Zdroj: TS