N2H a NANO prichádzajú s citlivou novinkou MEDZI NAMI.

Spolupráca N2H a Nana nie je ničím prekvapivým, chalani medzi sebou spolupracujú už niekoľko rokov na rôznych projektoch a Medzi nami je ich druhou, no určite nie poslednou, spoločnou skladbou.

Ide o príjemnú skladbu s citlivým refrénom , ktorý nahral práve Popradčan Nano (EP Tmavé myšlienky a ich svetlé stránky). V klipe si zahrali nežnejšie polovičky raperov z N2H, ale aj producent a čestný člen N2H Willy Vean s priateľkou.

Taupo: „Táto skladba je pre mňa výnimočná aj tým, že sme ju urobili spôsobom, ktorý nám bol blízky v minulosti a teda stretli sme sa v našom štúdiu, vybrali hudbu, napísali texty a ešte v tú noc sme nahrali demo. V pôvodnej verzii bola ešte jedna sloha od Zaujema, no on s ňou nebol veľmi spokojný, tak sme nakoniec ostali pri dvoch slohách. Marek na druhý deň nahral refrén u seba doma a v podstate sme boli hotoví. Chcel by som poďakovať Jožkovi Nováčekovi za zvuk, Tomášovi Valigurovi za pomoc pri výrobe klipu a SGT Studiu, kde sme nahrávali na dvakrát finálnu verziu, dík za trpezlivosť :).“

Kapela avizovala minulý rok EP k jej 15. výročiu, no na základe personálnych zmien sa vydanie EP presunulo na rok 2020.

https://www.facebook.com/n2hrap/
https://www.instagram.com/n2h_rap/
https://www.instagram.com/mato_taupo/
https://www.instagram.com/marek_nano_kuchta/
https://soundcloud.com/n2
h
https://soundcloud.com/nano-bro

Zdroj: TS