Muzikál Matúš Čák Trenčiansky má novoročné prekvapenie,  ak si kúpite tri vstupenky, štvrtú dostanete zadarmo!

Príbeh plný radosti, nenávisti, zlosti, smútku a lásky. To je muzikál Matúš Čák Trenčiansky, ktorý sa hrá od septembra v divadle Wüstenrot v Dome odborov Istropolis v Bratislave. Historický príbeh jedného z najznámejších stredovekých veľmožov z pera autorov Ľuba Horňáka a Doda Gombára teraz pocestuje za svojimi fanúšikmi. Vynikajúce spevácke výkony predvedú Jiří Zonyga, Petra Maxinová, Lenka Rakárová, Martin Harich a Peter Kočiš 26. januára v Kultúrnom centre v Bojniciach. A s novým rokom prichádza aj špeciálna ponuka – ak si kúpite 3 vstupenky, štvrtú dostanete zadarmo!

Matúš Čák Trenčiansky bol typom dravého feudála, vypočítavého diplomata. Jeho život bol dramatický, plný úspechov a zrád. Na vrchole moci vlastnil štrnásť žúp a päťdesiat hradov na území Slovenska. Aby mohol neobmedzene vládnuť, odnímal majetky svojim nepriateľom, nepohodlným šľachticom. Bol mocnejší ako kráľ.

„Matúš Čák Trenčiansky je príbeh stredovekého feudála, ktorý bol tvrdý obchodník a dnes by sme povedali vypočítavý oligarcha. V Uhorsku vládol kráľ Karol Robert, ktorému Matúš Čák drzo ukradol jeho korunu,“ hovorí o zaujímavom námete na nový muzikál autor hudby a člen skupiny Elán Ľubomír Horňák.

„Máme výborných hercov a spevákov. Mladému talentovanému Martinovi Harichovi sedí postava roztopašníckeho kráľa ako uliata. Výborná je speváčka Petra Maxinová s nádhernou farbou hlasu, “ hovorí režisér muzikálu Peter Weinciller.

Vynikajúce spevácke výkony teraz predvedú Jiří Zonyga, Lenka Rakárová, Martin Harich a Peter Kočiš 26. januára v Kultúrnom centre v Bojniciach. Muzikálovú speváčku Petru Maxinovú diváci poznajú viac v Prahe ako doma. Tam spievala v muzikáloch Dracula či Krysař.

„Muzikál je nádherný! Preto sa na zájazd veľmi teším! Myslím si, že by ho malo vidieť čo najviac ľudí, že si to zaslúžia ako diváci, tak tvorcovia, účinkujúci. Lebo ak vieš, že je niečo výborné, túžiš to ukázať všetkým. A ešte, keď je v tom kus našej histórie, vynikajúca hudba, humor, ale aj nádherné hlasy. Veľmi sa do Bojníc všetci tešíme,“ neskrýva radosť Petra Maxínová.

Muzikál o kúsku slovenskej histórie, o dramatickom osude  a romantickej láske sa hrá každý mesiac v divadle Wüstenrot v Dome odborov Istropolis v Bratislave. Usporiadateľ pripravil v novom roku špeciálnu ponuku. Ak si kúpite 3 vstupenky, štvrtú dostanete zadarmo. Vstupenky na muzikál Matúš Čák Trenčiansky si môžete kúpiť na www.ticketportal.sk https://www.ticketportal.sk/Event/Muzikal_Matus_Cak_Trenciansky?fbclid=IwAR1zu3qXcwhA_cVW9jlspgiRbUKslPVnMhQTiulE04SQXlyv3it8vDL8Y a v divadle Wüstenrot v Bratislave.

Zdroj: NK Factory