Miss Slovensko 2013 korunovala svojho Adama.

Čerstvá kráľovná krásy 2013 Karolína Chomisteková si v utorok 23. apríla na bratislavskom Autosalóne slávnostne prevzala kľúče od svojho nového auta, ktorý je vo veselej žltej farbe. Jej Opel Adam dostal už aj prezývku.

,,Budem ho skrátene volať Aďo,“ povedala s úsmevom Karolína, ktorá svojho nového tátoša hneď korunovala vlastnou korunkou krásy. ,,Páči sa mi a teším sa okrem iného z jeho priemernej spotreby, ktorá je okolo päť litrov na sto kilometrov,“ dodala Miss Slovensko, ktorá nemá so šoférovaním problém. Nový Opel Adam však bude jej prvým vlastným autom. ,,Premiérová jazda bude hneď po skončení výstavy a zoberiem naše vicemissky na výlet na Zochovu chatu, kam si pôjdeme užiť trošku wellnesu po súťaži,“ dodala majiteľka nového štýlového automobilu.

Opel Adam sa začal na Slovensku predávať v marci tohto roka. Jeho názov má niekoľko významov. Reprezentuje mladého muža či idol pre mladú ženu, no zároveň vychádza zo 150 ročnej histórie značky Opel, ktorej základný model sa nazýval Adam Opel. Štýlové vozidlo je okrem iného zaujímavé tým, že si ho každý môže vyskladať tak, že žiadne iné auto nebude ako jeho. Ponúka 82 tisíc možností – od farebnosti vnútorných doplnkov, materiálov, strechy až po lištu, ktorá drží značku Opel. Efektné je aj vnútorné osvetlenie v štýle nočnej oblohy, ktorú ocenila aj nová Miss Slovensko.

Zdroj: Forza, a.s.