Miro Žbirka nahráva v legendárnom štúdiu Abbey Road!

Zážitek natočit si novou píseň nazvanou Love Shines  v nejprestižnìjším nahrávacím studiu ve svìtì, kde svojí tvorbu zaznamenávali na hudební nosiče ikony populární hudby (Beatles, Radiohead,Pink Floyd, U2, Oasis a další), je jedním z dárkù a splnìných přání k jeho podzimnímu kulatému výročí.

Pod vedením britského producenta Roba Casse a zvukového mága Sama Okella (podílel se například na remastrování nahrávek The Beatles a dostal Grammy za zvuk ve filmu Harry Potter) se zde sešli muzikanti James Ewers  (baskytara), Pearse MacIntyre (kytara), Dean Ross (piano) a bubeník Blair (např. Pretenders).

Abbey Road 2 web.jpg

Abbey Road je dùležitým, nikoliv však jediným narozeninovým přáním či zážitkem, které na Mira Žbirku ještì čekají.

Vyvrcholením bude velký narozeninový koncert v pražské O2  arenì  8. listopadu nazvaný Miro Žbirka, Happy Birthday. Vstupenky se pro velký zájem fanouškù – koncert je totiž jediný a exkluzivní – prodávají už nyní na terminálech SAZKA a na www.sazkaticket.cz.

 
Tím však letošní proud oslav a dárkù fanouškùm a sobì samému nekončí, čeká na nás spousta překvapení a novinek….sledujte webové stránky www.zbirka.cz a facebook Mira Žbirky https://www.facebook.com/MiroZbirka.

Zdroj: Johana Turnerová
Publikoval: Redakcia GREGI.NET