Slovenská kapela King Shaolin bude predskokanom kanadsko – nemeckej hviezdy Alice Merton!

Obľúbenú slovenskú kapelu King Shaolin čaká tento rok príjemný koncert. Zahrajú si ako predskokani mladej hviezdy Alice Merton 14. septembra 2018 v bratislavskom MMC klube.

 

New –age popová kapela vznikla v roku 2012. Zakladateľom a producentom kapely je spevák a gitarista  Dominik Štofko, basgitara a sprievodné vokály patria Norbertovi Neuschlovi, Michal Skacel hrá na bicie nástroje a Michal „Mustafa“ Neffe manažuje nie len samotnú kapelu, ale aj  gitaru a  sprievodné vokály.  Cieľom Shaolinov je robiť ľuďom svojou hudbou radosť a šíriť pozitívnu energiu. To sa im hneď s niekoľkými singlami podarilo aj cez televízne obrazovky na kanáloch, akými sú ÓČKO TV, česká MTV či hudobná televízia MUSIQ 1. Nováčikmi nie sú ani na Rádiu_FM, kde boli vďaka nominácii v kategóriach Interpret roka a Koncertná kapela roka súčasťou cien Radio Head Awards 2014.

 

V roku 2017 kapela vydala dlho očakávaný druhý album „Play Against The Rules“. K tomuto albumu absolvovala klubové turné po Slovensku s názvom MARESI TOUR 2017.

V septembri si zahrajú pred mladou hviezdou Alice Merton, ktorá sa dostala do povedomia v Amerike, ale aj Európe za veľmi krátky čas. Debutový singel „No Roots“ dosiahol platinové ocenenie v Nemecku, zlaté v Rakúsku a Francúzsku a vo viacerých krajinách dosiahla Alice  najvyššie miesta v hudobných rebríčkoch.

Toto energiou nabité hudobné spojenie slovenskej kapely a kanadsko-nemeckej speváčky a skladateľky si budete môcť užiť 14.9.2018 v Bratislave – MMC klube.

Vstupenky, ako aj ďalšie informácie získate na www.xl.sk

Zdroj: TS